Politics

«Καρφιά» Πορτοσάλτε σε Μπακογιάννη για το Σύνταγμα: «Συγγνώμη αν ενοχλώ»

Το κέντρο της Αθήνας στο πικ της τουριστικής περιόδου, μόνο κολακευτική εικόνα δεν παρουσιάζει, καθώς εκτός από τα έργα στην Πανεπιστημίου για τον «Μεγάλο Περίπατο», έχουμε και αυτά στο Σύνταγμα, τα οποία υποτίθεται πως θα είχαν τελειώσει εδώ και ένα μήνα.

Κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο Άρης Πορτοσάλτε το πρωί της Πέμπτης...

«Μια που μιλάω για πρωτεύουσα. Θα το πω, δεν αντέχω. Τα έργα στον Πλατεία Συντάγματος έχουν καθυστερήσει πολύ. Έχουμε ένα θέμα με την κατασκευή έργων στον τόπο μας. Η αναμόρφωση στην Πλατεία Συντάγματος έχει καθυστερήσει. Δεν ξέρω ποια εταιρία έχει αναλάβει τα έργα. Έχουμε ένα θέμα, αλλά δεν είμαστε σοβαροί στον προγραμματισμό και την περάτωση των έργων. Δεν γίνεται η πόλη να υποδέχεται εκατομμύρια επισκέπτες και η κεντρική πλατεία της να είναι ένα καρά γιαπί. Ή θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί ή να μην γίνουν καθόλου. Ή να γίνουν τον Σεπτέμβριο. Ο Δήμαρχος μου είχε πει οτι θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί τέλη Ιουνίου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα έργα στην παραλιακή, ενώ ολοκληρώνοντας είπε με νόημα: «Συγγνώμη αν ενοχλώ, αλλά αν είναι να μην βλέπουμε μπροστά μας...».

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR