Politics
Updated at:

Χαμός στην Βουλή με τις τούρκικες μάσκες!

Μετά το ΚΚΕ και τα Rafale στην Βουλή έγινε νέο χαμός με τις τουρκικές μάσκες και τα τουρκικά ΜΜΕ δίνουν μεγάλη έκταση στο θέμα... 

Στη Βουλή των Ελλήνων αντιπαράθεση προκάλεσε το γεγονός ότι οι μάσκες που μοιράστηκαν στους βουλευτές κατασκευάστηκαν στην Τουρκία. Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη αντέδρασε λέγοντας «Οι μάσκες που μας μοιράσατε στη Βουλή λένε «Made in Turkey» από την Τουρκία»

Σε δήλωση για τις αντιδράσεις με τις μάσκες, ο Πρόεδρος της Βουλής είπε: «Αν γνωρίζαμε από πριν την κατάσταση, θα μπορούσαμε να είχαμε επιλέξει άλλη εταιρεία».

"Σύμφωνα με τα νέα στα ελληνικά ΜΜΕ, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη είπε στην ομιλία της στη Βουλή «Οι μάσκες που μας μοιράσατε στη Βουλή είναι από την Τουρκία. Λέει «Made in Turkey». Δεν είναι κακό, αλλά οι μετανάστες δεν μπορούν να περάσουν από την Τουρκία, κάνουν τα συμφέροντα»" λένε τα τουρκικά μίντια. 

Μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς ανταποκριτές, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνος Τασούλας δήλωσε ότι μια γερμανική εταιρεία με τη χαμηλότερη τιμή κέρδισε τον διαγωνισμό και υποστήριξε ότι αρχικά δεν έγινε αντιληπτό ότι το εργοστάσιο της εταιρείας βρίσκεται στην Τουρκία.

Στη συνέχεια, ο Τασούλας είπε ότι από τα γραπτά στο κουτί έγινε κατανοητό ότι ο τόπος παραγωγής ήταν η Τουρκία και πρότεινε ότι εάν η κατάσταση ήταν γνωστή εκ των προτέρων, θα μπορούσε να προτιμηθεί άλλη εταιρεία για την αγορά.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR