World

Όποιος αρνείται την καραντίνα του κορονοϊού συλλαμβάνεται!

Ένα ζευγάρι στο Κεντάκι δεν μπορεί να απομακρυνθεί πάνω από μια συγκεκριμένη απόσταση από το σπίτι αφού οι αρχές τους υποχρέωσαν να φορέσουν ένα ζευγάρι βραχιόλια αστραγάλου μετά από μια διαφωνία για το COVID-19.

Η Ελίζαμπεθ Λίνσκοτ βγήκε θετική στον ιό το περασμένο Σαββατοκύριακο παρά το ότι δεν είχε συμπτώματα. Μετά το τεστ, το τμήμα υγείας επικοινώνησε μαζί της και ζήτησε να υπογράψει έγγραφα που συμφωνούσε με την αυτο-καραντίνα.. Η Λίνσκοτ αρνήθηκε να υπογράψει τη φόρμα, την αυτο-απομόνωση και την ελεγχόμενη κίνηση.

"Ο ρόλος μου ήταν αν έπρεπε να πάω στα επείγοντα, εάν πρέπει να πάω στο νοσοκομείο, δεν πρόκειται να περιμένω να πάρω την έγκριση", είπε στην WKYT, προσθέτοντας ότι θα λάβει τις απαραίτητες προφυλάξεις εάν χρειαστεί νοσηλεία όπως η ενημέρωση των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης.

Μέρες αργότερα, ο σύζυγος της Ελισάβετ, Ησαΐας δέχτηκε απροσδόκητο χτύπημα στην πόρτα. «Ανοίγω την πόρτα και υπάρχουν οκτώ διαφορετικά άτομα», είπε. "Πέντε διαφορετικά αυτοκίνητα και δεν μου αρέσει τι συμβαίνει.. Είναι ένας τύπος με κοστούμι και με μάσκα, είναι ο τύπος του τμήματος υγείας και έχει τρία διαφορετικά χαρτιά για εμάς. Για εμένα, την σύζυγο και την κόρη μου."

Τώρα, οι Linscotts φορούν βραχιόλια αστραγάλου. Η Ελισάβετ λέει ότι ποτέ δεν αρνήθηκε την αυτο-καραντίνα, αλλά αντίθετα απλώς διαφωνούσε με τον τρόπο επιβολής. 

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR