Επίθεση με βιτριόλι
Society

Επίθεση με βιτριόλι: Στις φυλακές Θηβών μεταφέρθηκε η 35χρονη

Στις φυλακές Θηβών μεταφέρθηκε η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης για επιστροφή στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η φερόμενης δράστις μέχρι πρότινος κρατούταν στο γυναικείο τμήμα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου δέχθηκε και τις πρώτες επισκέψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, τις πρώτες ημέρες κράτησης, η 35χρονη συναντήθηκε με τους γονείς και τα αδέρφια της.
Η μεταγωγή στις φυλακές Θηβών αποφασίστηκε για επιχειρησιακούς-λειτουργικούς σκοπούς, και όχι για ζητήματα ασφάλειας της κατηγορούμενης.  

CONTINUE READING

Πάντως, ο συνήγορος υπεράσπισης, Σάκης Κεχαγιόγλου, έχει προαναγγείλει την υποβολή αιτήματος για την επιστροφή της 35χρονης στις φυλακές Κορυδαλλού, με το επιχείρημα ότι στη Θήβα δεν μπορεί να δέχεται επισκεπτήριο από την οικογένειά της.

Την ίδια ώρα, άγνωστη παραμένει η ακριβής ημερομηνία απολογίας της φερόμενης δράστιδος, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει την οποιαδήποτε πληροφορία στις αστυνομικές αρχές, επικαλούμενη το δικαίωμα στη σιωπή.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR