Η πρωτοφανής κίνηση με την αποστολή 200 ονομάτων από την ίδια την ηγεσία του υπουργείου προστασίας του Πολίτη προς τον Άρειο Πάγο στοχοποιεί και υψηλά ιστάμενους παράγοντες ΠΑΕ;
Ολόκληρη η ηγεσία του υπουργείου προστασίας του Πολίτη περιγράφει “πλατιάζοντας” στα κανάλια το σχέδιο αντιμετώπισης της αθλητικής βίας, χωρίς να μπαίνει σε ονόματα αξιωματούχων ΠΑΕ, για ότι συμβαίνει στην χώρα.
Ο λόγος είναι ότι αυτή την φορά το πλάνο της κυβέρνησης έχει στόχευση πιθανότατα μεγαλοπαράγοντα-ες ΠΑΕ, και όχι να συλληφθούν μόνο οι “καθοδηγητές” των Χούλιγκαν, αλλά και οι υψηλά ιστάμενοι που καλύπτουν την εγκληματική δράση εκατοντάδων νεαρών.
Η λίστα των 200 ονομάτων που δόθηκαν στον Άρειο Πάγο αφορά πολλές ομάδες της Superleague, έχει όμως ιδιάζουσα σημασία αφού αυτά τα ονόματα έχουν πιθανότατα σχέση με αξιωματούχους ΠΑΕ και πάει ….λέγοντας.
Με λίγα λόγια με αφορμή την δολοφονική επίθεση σε αστυνομικό των ΜΑΤ, (ο οποίος σημειωτέον έχασε το πόδι του), η κυβέρνηση, θέλει να καθίσει στο σκαμνί τους πραγματικούς ηθικούς αυτουργούς του περιστατικού, οι οποίοι με δηλώσεις και πράξεις τους, υποκίνησαν την βία οργανωμένων ομάδων, που δρουν εδώ και χρόνια, ως ιδιωτικοί στρατοί.
Για ποιο λοιπόν βαράει πραγματικά η καμπάνα;
Στο στόχαστρο είναι πιθανότατα μεγάλη ΠΑΕ και άλλες ΠΑΕ προς Θεσσαλονίκη μεριά, οι οποίες διατηρούν και τους πιο πολυπληθείς και φανατικούς οπαδούς, αλλά και άλλες μικρότερες.
Το σκεπτικό του υπουργείου του πολίτη είναι ότι το “ ψάρι βρωμάει από το κεφάλι”, αφού αν ήθελαν πραγματικά και οι ΠΑΕ ( όπως έκαναν στην Αγγλία) θα είχαν διαλύσει τους συνδέσμους, και θα είχαν διώξει τα εγκληματικά στοιχεία από τις κερκίδες, για να γεμίζουν τα γήπεδα από οικογένειες και ήσυχους φιλάθλους.
Ο ελληνικός τύπος αναφέρει ότι “ το τελευταίο διάστημα ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει κλιμακώσει κατά της κυβέρνησης με αλλεπάλληλες επιθέσεις, βάζοντας στο στόχαστρο τόσο υπουργούς, όσο και το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου.
Η κυβέρνηση επιχειρεί να ρίξει τους τόνους, ωστόσο η κόντρα θα έχει συνέχεια”.
“Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε μέσω του Mega τη δυσαρέσκειά του στα μέτρα για την οπαδική βία που ανακοίνωσε η κυβέρνηση”, αναφέρει η ίδια εφημερίδα αφήνοντας να εννοηθεί και πολιτική χροιά στην κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών.
Η οπαδική βία έχει σχέση με πολιτικές αποφάσεις και οικονομικά συμφέροντα;
Υπάρχουν πολλοί που θεωρούν όλα αυτά συνδέονται, ειδικά στην Ελλάδα και αυτό οφείλουμε να αλλάξουμε, αφού έχει πληρώσει ακριβά ο ελληνικός λαός αυτό το σύμπλεγμα συμφερόντων και επιδιώξεων, νεκρούς, τραυματίες, και απουσία του σωστού κόσμου από τα γήπεδα κατατάσσοντας την Ελλάδα στο επίπεδο της Τουρκίας και της Αλβανίας.
Κάποτε θα πρέπει να αποφασίσουμε τι είδους γήπεδα θέλουμε, τι είδους πρωταθλήματα θέλουμε, ξεκινώντας από ψηλά και φτάνοντας μέχρι την διαιτησία ( ο έλεγχος της οποίας είναι έπαθλο στην χώρα μας) φτάνοντας μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο, όλα τα υπόλοιπα είναι για να "γεμίζουν" οι μεσημεριανές εκπομπές παραγωγής μιζέριας και δυστυχίας στην δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία.