Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Νεαροί ξήλωσαν παγκάκια και τα έστησαν στα κεραμίδια του ΚΑΠΗ για να βλέπουν τη θέα

Μία από τις πιο… παράξενες υποθέσεις έφτασε στην Ελληνική Αστυνομία την περασμένη Δευτέρα όταν ενημερώθηκε από κατοίκους του Νέου Ρυσίου στη Θεσσαλονίκη ότι δύο παγκάκια βρίσκονται τοποθετημένα πάνω στα… κεραμίδια του ΚΑΠΗ της περιοχής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κι όμως δεν πρόκειται για κάποια ψευδή είδηση που κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά για ένα συμβάν πέρα για πέρα αληθινό, όπως αποδεικνύεται και από τις σχετικές φωτογραφίες, με τους κατοίκους του Νέου Ρυσίου να μη μπορούν ακόμα να πιστέψουν αυτό που αντίκρισαν το πρωί της Δευτέρας.

Όπως εξηγεί στο protothema.gr ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, Γιώργος Δημητριάδης, νεαροί και μάλλον «ρομαντικοί» δημότες, οι οποίοι συγκεντρώνονται κάθε απόγευμα – βράδυ στο πάρκο που βρίσκεται πλησίον του ΚΑΠΗ, αποφάσισαν να ξηλώσουν τα παγκάκια από την πλατεία και να τα τοποθετήσουν πάνω στα κεραμίδια του ΚΑΠΗ, προφανώς για να ανεβαίνουν και να απολαμβάνουν την όμορφη θέα και το ηλιοβασίλεμα.

Δείτε φωτογραφίες

«Προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους, πάνω στην τρέλα της ηλικίας τους, οι πιτσιρικάδες έστησαν ολόκληρη επιχείρηση και το πράγμα ξέφυγε από το αυθόρμητο. Σκεφτείτε μόνο ότι χρειάστηκε να ξεβιδώσουν τις βίδες με κλειδιά, να ξηλώσουν τις βάσεις και στη συνέχεια να μεταφέρουν τα παγκάκια έως τα κεραμίδια του ΚΑΠΗ, κάτι που σημαίνει ότι συμμετείχαν τουλάχιστον 5-6 άτομα στην… επιχείρηση», αναφέρει ο κ. Δημητριάδης.

Στην ερώτηση πώς κατάφεραν οι νεαροί να ανέβουν πάνω στα κεραμίδια κουβαλώντας τα παγκάκια στα χέρια, ο πρόεδρος της κοινότητας εξηγεί ότι πάτησαν επάνω στη σκεπή από ένα χαμηλό εκκλησάκι και κατάφεραν να τα ανεβάσουν και να τα στήσουν.

«Δεν υπάρχει λογική σε αυτό που έκαναν τα παιδιά. Φυσικά το πρώτο θέμα είναι η ασφάλεια και η σωματική ακεραιότητα. Όλο αυτό έγινε τις νυχτερινές ώρες και αν κάποιος παραπατούσε για παράδειγμα ή έσπαγε ένα κεραμίδι, τώρα θα κλαίγαμε. Είναι ύψος 7 μέτρων, από κάτω έχει πασσάλους και σίδερα, το έδαφος δεν είναι ομαλό και θα μπορούσε να είχε συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα», τονίζει ο κ. Δημητριάδης, προσθέτοντας ότι οι γονείς θα πρέπει να συμβουλέψουν τα παιδιά τους να προσέχουν και ότι ενημερώθηκε η αστυνομία προκειμένου να ληφθούν κάποια μέτρα.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Νέου Ρυσίου, παραδέχεται ότι από την οροφή του ΚΑΠΗ η θέα είναι υπέροχη, αφού, μεταξύ άλλων, βλέπει «πιάτο» το αεροδρόμιο «Μακεδονία», τη Θεσσαλονίκη, την Καλαμαριά και τον Θερμαϊκό, ωστόσο διευκρινίζει ότι πρόκειται για… κεραμίδια! 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...