Κοινωνία

Βόλος: "Στα πράσα" νεαρός για κατοχή κοκαΐνης και μισό κιλό κάνναβης

Τέλος στα σχέδια ενός νεαρού που διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης σε χρήστες στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, έβαλαν το πρωί του Σαββάτου οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον εντόπισαν πριν ξεκινήσει για... διανομή του εμπορεύματός του!

Ο 27χρονος Έλληνας συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του κατασχέθηκαν 55 "φιξάκια" με κοκαΐνη συνολικού βάρους 60,74 γραμμαρίων, μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 500 γραμμαρίων, ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 50 εκατοστών, μια ζυγαριά, 550 ευρώ και το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς του. Οι αστυνομικοί εξετάζουν ένα σημειωματάριο που βρήκαν στο σπίτι του δράστη, για να εντοπίσουν τυχόν συνεργούς του.



«Ράλι» για τη σύλληψη διακινητή ηρωίνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ανέπτυξε ταχύτητα και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς για να αποφύγει τον έλεγχο, όταν τον εντόπισαν στα Ιωάννινα αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, ενώ έριξε στο οδόστρωμα μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 20,8 γραμμαρίων η οποία βρέθηκε. Μετά από "ράλι" στους δρόμους της πόλης, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο και να συλλάβουν τον δράστη, παρά την αντίσταση που πρόβαλε. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν ένας σουγιάς και ένα ναρκωτικό χάπι και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών, επικίνδυνη οδήγηση, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και παράνομη οπλοκατοχή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...