Κοινωνία

Φωτιά στην Κορινθία: Συνεχίζονται οι μάχες με τις φλόγες

Μαίνεται για δεύτερο 24ωρο η μεγάλη φωτιά σε Κορινθία και Αττική, με τη μάχη των πυροσβεστών και την αγωνία των κατοίκων να είναι ένας ατέλειωτος εφιάλτης.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά παραμένει σε εξέλιξη και η εικόνα του μετώπου δεν παρουσιάζει κάποια αλλαγή προς το παρόν.

Ειδικότερα, οι πυροσβέστες σήμερα δίνουν μεγάλο αγώνα στα Γεράνεια Όρη, όπου το πρωί της Παρασκευής σημειώθηκαν αναζωπυρώσεις των πύρινων μετώπων που καίνε σε διάσπαρτα σημεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα, μετά από σχετική εντολή, εκκενώθηκε ο οικισμός Παπαγιαννέικα στα Μέγαρα, όπου βρέθηκε νωρίτερα ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Αυτοψία Χαρδαλιά στα Παπαγιαννέικα

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, βρέθηκε στον οικισμό Παπαγιαννέικα για αυτοψία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η φωτιά βρίσκεται σε ύφεση και στο συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται η σημαντικότερη γραμμή άμυνας.

«Όλες οι επίγειες δυνάμεις είναι εδώ. Εδώ είναι μία από τις γραμμές άμυνας, είναι η πιο σημαντική» δήλωσε συγκεκριμένα ο υφυπουργός.

https://www.youtube.com/watch?v=arBVt3R0oog&ab_channel=SputnikEllada

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...