Οργή από Πεντάγωνο για σύνθημα του Πολεμικού Ναυτικού: Η Κύπρος είναι ελληνική, γ@μ@@ται η Τουρκία!

Έρευνα ξεκινά το Πεντάγωνο για υβριστικά συνθήματα κατά της Τουρκίας, τα οποία ακούστηκαν από μέλη της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) κατά τη διάρκεια της σημερινής παρέλασης για την 25η Μαρτίου.

Κατά πληροφορίες, στην Τουρκία ήδη υφίστανται αντιδράσεις μέσω του Τύπου, με σχετικά δημοσιεύματα, ενώ αναμένεται και αντίδραση δια της διπλωματικής οδού. Χαρακτηριστικά, ο δημοσιογράφος Ραγίπ Σοϊλού έγραψε στο Twitter ότι, «δυστυχώς, πληροφορείται ότι κάτι τέτοιο είναι σύνηθες στις παρελάσεις των Ελλήνων».

Όπως προκύπτει από βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης), φοιτητές από το τμήμα της ΣΜΥΝ φώναζαν: «Η Κύπρος είναι ελληνική» και συνέχισαν με υβριστικό σύνθημα κατά της Τουρκίας, το οποίο επανέλαβαν μάλιστα, περνώντας μπροστά από τον κόσμο κατά τη διάρκεια της παρέλασης.

Περισσότερα βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube: Pentapostagma TV

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News