Πέφτουν κορμιά στο Τσάσοφ Γιαρ: Ουκρανοί και Ρώσοι πολεμούν με «λύσσα» για τον έλεγχο της πόλης

Τόσο οι Ουκρανοί όσο και οι Ρώσοι έχουν βάλει στο στόχαστρό τους το Τσάσοφ Γιαρ αυτές τις ώρες. Στην περιοχή της στρατηγικής ουκρανικής πόλης του Τσάσοφ Γιαρ τα ρωσικά στρατεύματα συνεχίζουν κανονικά να πολιορκούν το εχθρικό οχυρό, παρά την πρόσφατη ουκρανική προθυμία για εκεχειρία 30 ημερών.

Αν και ο στρατός του Κιέβου έχει υποστεί μεγάλες απώλειες εκεί, ο ανώτατος διοικητής του ουκρανικού στρατού Αλεξάντερ Σίρσκι μεταφέρει αυτήν την στιγμή επιπρόσθετες εφεδρείες στο Τσάσοφ Γιαρ. Οι στρατιώτες αυτοί λέγεται πως μετακινήθηκαν από άλλους τομείς του μετώπου.

Σύμφωνα με στρατιωτικούς αναλυτές, μέλημα του Σίρσκι σήμερα είναι να μην πέσει το Τσάσοφ Γιαρ πριν την ρωσο-ουκρανική εκεχειρία, μία εκεχειρία που θα μπορούσε να ξεκινήσει να εφαρμόζεται από τις επόμενες μέρες κιόλας.

Περισσότερα βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube: Pentapostagma TV

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News