Σχέδιο Τραμπ: Οι εκλογές στην Ουκρανία προαπαιτούμενο για τον τερματισμό του πολέμου με τη Ρωσία

Οι εικασίες αναλυτών για μυστικές συζητήσεις ΗΠΑ-Ρωσίας δίνουν και παίρνουν, με τον Τράμπ να αρνείται οποιοδήποτε σχολιασμό εάν είχε ήδη μιλήσει με τον Ρώσο ηγέτη για το θέμα και πότε ήταν η τελευταία τους συνομιλία, καθώς επίσης και για τον ρόλο της Κίνας στη διευκόλυνση του διαλόγου με τον Πούτιν.

Ωστόσο σίγουρο θα πρέπει να θεωρείται η διεξαγωγή εκλογών στην Ουκρανία, σύμφωνα με Διεθνές ΜΜΕ, το οποίο κατά την εκτίμησή μας με μεγάλη βεβαιότητα θα σημάνει το τέλος εποχής Ζελένσκι στην πολιτική ζωή της χώρας.

Τώρα ένας σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε πως αν αυτό είναι ολόκληρο το σχέδιο του Τραμπ για επίτευξης ειρήνης στην Ουκρανία, τότε είναι ένα «αποτυχημένο σχέδιο».

Περισσότερα βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube: Pentapostagma TV

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News