Μετά τον Ρώσο Στρατηγό υπάρχει σχέδιο των Ουκρανών και για την εξόντωση του Πούτιν

Ιδιαίτερα τεταμένη είναι η κατάσταση ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ρωσία, μετά την εκτέλεση Ρώσου Στρατηγού στην καρδιά της Μόσχας, προκαλώντας κύμα ανησυχίας και σε άλλους Ρώσους Αξιωματούχους και ανώτατους Αξιωματικούς, με κύριο τον Ρώσο πρόεδρο.

Δυτικές μη επιβεβαιωμένες πηγές αναφέρουν ότι, "μετά την δολοφονία του Ρώσου Στρατηγού Κιρίλοφ στην Μόσχα, κυκλοφορούν φήμες ότι οι ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών, σε συνεργασία με τις δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών σχεδιάζουν να δολοφονήσουν τον Πούτιν στη συνέχεια".

"Ας θυμηθούμε πώς οι Ηνωμένες Πολιτείες σκότωσαν τον στρατηγό Σουλεϊμανί στο Ιράκ με πύραυλο", καταλήγει ο Ρώσος ειδικός, ζητώντας ουσιαστικά ανάλογες δολοφονίες δυτικών αξιωματούχων σε Ευρώπη και πιθανό ΗΠΑ από τις ρωσικές υπηρεσίες.

Περισσότερα βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube: Pentapostagma TV

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News