Βουλή
Κυβέρνηση
Ενημερώθηκε στις:

Προϋπολογισμός 2023: Συνεχίζονται οι συζητήσεις των βουλευτών

Η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό συνεχίζεται για δεύτερη μέρα, με ομιλίες βουλευτών στην Ολομέλεια της Βουλής. Ήδη, έχουν εγγραφεί για να πάρουν τον λόγο 208 συνολικά βουλευτές από όλα τα κόμματα, ενώ σήμερα αναμένεται να μιλήσουν υπουργοί και υφυπουργοί της κυβέρνησης.

Στο βήμα σήμερα αναμένεται να ανέβουν κατά σειρά, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θοδωρής Σκυλακάκης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότης Μηταράκης, ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμένος, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, η Υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κα Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης, Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης και ο Υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.

Η πενθήμερη συζήτηση του προϋπολογισμού θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, με τις ομιλίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και των άλλων πολιτικών αρχηγών.

Αμέσως μετά θα διεξαχθεί ονομαστική φανερή ψηφοφορία, η οποία είθισται να χαρακτηρίζεται ως ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, όπως σημειώνει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

rossia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σαν λιοντάρια πολεμάνε οι Ρώσοι! Μέλημα της Μόσχας να πέσει το Τσάσοφ Γιαρ πριν την εκεχειρία -Ρωσικό T-72B3M δέχθηκε 18 πλήγματα και συνέχισε να επιχειρεί

Τόσο οι Ουκρανοί όσο και οι Ρώσοι έχουν βάλει στο στόχαστρό τους το Τσάσοφ Γιαρ αυτές τις ώρες