Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Σε «Μίμης Δαρειώτης» μετονομάζεται το κτίριο της Κουμουνδούρου

Αλλάζει όνομα το κεντρικό κτίριο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, καθώς πηγές προσκείμενες στην Κουμουνδούρου γνωστοποίησαν πως ο Πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης πρότεινε και η Πολιτική Γραμματεία ενέκρινε ομόφωνα να ονομασθεί το κτίριο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σε "Μίμης Δαρειώτης",σύμφωνα με το protothema.gr.

Σημειωτέον ότι ο Μίκης Δαρειωτης αποτέλεσε εμβληματικό στέλεχος της ριζοσπαστικής Αριστεράς, διετέλεσε επι σειρά ετών Διευθυντής του κόμματος και έφυγε απο τη ζωή το 2022.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ταραχές και στην Ανδριανούπολη - Παραμέμπεται σε δίκη ο Ιμάμογλου και η αστυνομία κλείνει τις διόδους στην Κωνσταντινούπολη (βίντεο-upd)

Ταρακουνιέται η Άγκυρα από χιλιάδες διαδηλωτές που ζητούν την παραίτηση της κυβέρνησης του Ερντογάν -Πάνω από Ένα...