Λοβέρδος
Πολιτική

Λοβέρδος για υπόθεση Καϊλή: Δημιουργεί προβλήματα αλλά όχι πρόβλημα στις εκλογές

Απολύτως μη αναμενόμενο, χαρακτήρισε ο Ανδρέας Λοβέρδος το θέμα της εμπλοκής της Εύας Καϊλή τονίζοντας ότι πρέπει να προηγείται το ανθρώπινο από το πολιτικό σκέλος. Μιλώντας στην ΕΡΤ και τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά, ο κ. Λοβέρδος  σε ερώτηση για τη δήλωση Ανδρουλάκη περί Δούρειου Ίππου της ΝΔ, απάντησε ότι εάν τη σχολιάσει και παρερμηνευτεί, θα προκύψει τεράστιο θέμα.

Η υπόθεση μάς δημιουργεί προβλήματα, αλλά όχι πρόβλημα στις εκλογές, τόνισε και πρόσθεσε ότι «για την ώρα ετεροκαθορίζει την ατζέντα μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Σε αντίθεση με την προφυλάκιση Τσοχατζόπουλου παραμονές των εκλογών, ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι η προφυλάκιση Καϊλή έγινε στο Βέλγιο «ενώ απέχουμε μήνες από τις εκλογές για τις οποίες θα είναι μεγάλος και σοβαρός ο αγώνας μας».

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής διέγραψε την Εύα Καϊλή, ενώ οι Ευρωπαίοι επιφυλάχτηκαν μέχρι σήμερα που τη διέγραψαν, είπε ο κ. Λοβέρδος και ως καθηγητής Δημοσίου Δικαίου εκτίμησε ότι «οι συνήγοροί της θα της πουν να μην παραιτηθεί τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες γιατί γιατί πρέπει να αξιοποιήσει την ιδιότητά της».

Πρώτα απολογείται και μετά αρχίζει να μετρά ο πολιτικός χρόνος, πρόσθεσε.

«Επιμένω ότι έπεσα από τα σύννεφα για την υπόθεση Καϊλή και γνωρίζω εκείνους που την πλησίασαν και την φλέρταραν, αυτούς τους υποκριτές που το έχουν δει αλλιώς».

Είπα την Παρασκευή στην ομιλία μου στη Βουλή για τις παρακολουθήσεις ότι κανένας πολιτικός δεν εξαιρείται και ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει πει ποτέ να μην παρακολουθούνται πολιτικοί, τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτηρίζοντας κωμικοτραγική τη στάση της ΝΔ.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση οποαδήποτε δική του φράση να αποτελεί αντικείμενο εσωομματικών τριβών. Πάμε για εκλογές κι αυτό σημαίνει ότι στόχος είναι η αλλαγή πολιτικών συσχετισμών ώστε το ΠΑΣΟΚ να είναι πρωτεύουσα πολιτική δύναμη. Οτιδήποτε άλλο δεν με καλύπτει. Δεν θα πω ότιδήποτε που θα μετατρέψει τον πολιτικό μας στόχο σε εσωκομματική αναμέτρηση και δεν θέλω να το κάνω αυτό, είπε ο Ανδρέας Λόβέρδος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σίσι - Χαφταρ
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη! Προς τελική υπογραφή συμφωνία Αιγύπτου-Λιβύης για οριοθέτηση των ΑΟΖ τους - "Στα κάγκελα" οι Τούρκοι - Ο αντίκτυπος για την Ελλάδα

Η υπογραφή συμφωνίας που οριοθετεί τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Αιγύπτου και Λιβύης ξεχώρισε ως ένα από τα πιο κρίσιμα...
Κόσμος 0

Τους γλεντάει κανονικά ο άνθρωπος του Τραμπ: Το «Σκωτσέζικο ντους» Μπάρακ στον Ερντογάν για τα F-35! - Τι υποστηρίζουν οι Τούρκοι για νέο casus belli με την Ελλάδα

Η κρίση γύρω από τους S-400 και τα F-35 οξύνεται, με τις αντιφατικές δηλώσεις του Τομ Μπάρακ να προκαλούν έντονη...