Οικονομία

Γ.Γ. Βενζινοπωλών: Θα έχουμε μικρή άνοδο στην τιμή της βενζίνης τις επόμενες μέρες

Η πρόβλεψη της τιμολόγησης είναι ότι θα έχουμε μικρή άνοδο στην τιμή της βενζίνης (από το τέταρτο ψηφίο) και τις δύο επόμενες μέρες και δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια αποκλιμάκωση, το πού θα φτάσουν οι τιμές των καυσίμων κανείς δεν το ξέρει, είπε στην ΕΡΤ ο Γενικός Γραμματέας των Βενζινοπωλών Αττικής Απόστολος Καλατζόπουλος.

Το ίδιο ισχύει και για το πετρέλαιο θέρμανσης. Περιμένουμε κάποια επιδότηση, αν θα γίνει κάτι, αν θα δώσει το κράτος, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτσι όπως είναι σήμερα τα πράγματα, όταν αρχίσει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης στις 15 Οκτωβρίου, η τιμή του θα είναι ακριβότερη από πέρυσι, είπε.

Πέρα από εμάς, που είμαστε τελευταίος τροχός της αμάξης και έχουμε πλαφόν στη δουλειά μας, είμαστε μοναδικός κλάδος που έχουμε πλαφόν στη λιανική πώληση σε ελεύθερη οικονομία, καλό θα ήταν να κάνατε ένα ρεπορτάζ στις εταιρείες, στα διυλιστήρια, στο υπουργείο που κάνει την τιμολόγηση, είπε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σίσι - Χαφταρ
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη! Προς τελική υπογραφή συμφωνία Αιγύπτου-Λιβύης για οριοθέτηση των ΑΟΖ τους - "Στα κάγκελα" οι Τούρκοι - Ο αντίκτυπος για την Ελλάδα

Η υπογραφή συμφωνίας που οριοθετεί τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Αιγύπτου και Λιβύης ξεχώρισε ως ένα από τα πιο κρίσιμα...
Κόσμος 0

Τους γλεντάει κανονικά ο άνθρωπος του Τραμπ: Το «Σκωτσέζικο ντους» Μπάρακ στον Ερντογάν για τα F-35! - Τι υποστηρίζουν οι Τούρκοι για νέο casus belli με την Ελλάδα

Η κρίση γύρω από τους S-400 και τα F-35 οξύνεται, με τις αντιφατικές δηλώσεις του Τομ Μπάρακ να προκαλούν έντονη...