Ανοδικές είναι οι τιμές και στα σουβλάκια, στους περισσότερους τουριστικούς προορισμούς, με το κόστος για το αγαπημένο έδεσμα να ξεπερνάει… τα 5 ευρώ.
«Πρωταθλητές» στην ακρίβεια είναι το κέντρο της Αθήνας, τα νησιά του Αιγαίου, και του Αργοσαρωνικού.
Οι τιμές στα ελληνικά νησιά είναι ιδιαίτερα τσουχτερές. Στη Μύκονο κάποιος θα πρέπει να πληρώσει για ένα τυλιχτό μέχρι και 9,40 ευρώ, στη Σαντορίνη 6,50 ευρώ και στη Πάρο 4,10 ευρώ. Στην Ύδρα η τιμή του τυλιχτού φτάνει και τα 4 ευρώ, ενώ στα Χανιά τα 3,90 ευρώ και στη Κέρκυρα τα 3,50 ευρώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega. Στο κέντρο της Αθήνας το τυλιχτό φτάνει και τα 5,5 ευρώ.
Είδος πολυτελείας κινδυνεύει να γίνει το ψωμί
Σημαντική αύξηση στην τιμή του ψωμιού περιμένει τους καταναλωτές το επόμενο διάστημα, καθώς οι συνοικιακοί φούρνοι αδυνατούν να απορροφήσουν τις μεγάλες αυξήσεις στις τιμές των αλεύρων που φτάνουν το 10%.