Κόσμος

Γερμανία: Σε νοσοκομεία θα νοσηλεύονται όσοι αρνούνται την καραντίνα

Όσοι εσκεμμένα παραβιάζουν διαρκώς τα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας θα εισάγονται στα νοσοκομεία. Αυτό ανακοίνωσε η κυβέρνηση του κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης μετά από συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στη Στουτγκάρδη. 

Ο χριστιανοδημοκράτης (CDU) υπουργός Εσωτερικών του εν λόγω κρατιδίου Τόμας Στρομπλ είπε ότι οι αμετάπιστοι παραβάτες της καραντίνας θα πρέπει να απομονωθούν από την αστυνομία. 

Αυτή είναι η έσχατη λύση για άτομα που δεν ευαισθητοποιούνται από τα πρόστιμα. Σε ποια νοσοκομεία θα εισάγονται θα καθοριστεί έως το Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ισραηλινή ειδικός αποκαλύπτει τι ετοιμάζει μυστικά η Τουρκία και τι θα λάβει στο τέλος με ελληνική Κωνσταντινούπολη και κουρδικό κράτος

To πρακτορείο Ανατολού κατηγορεί την Ελλάδα για προκλήσεις στα νησιά του Αιγαίου στρώνοντας το έδαφος για κάτι πολύ...