Κόσμος

Αυτός είναι ο καμικάζι που ανατινάχτηκε στο Ατατούρκ -Πήγε φορώντας χειμωνιάτικο μπουφάν [εικόνες]

Φωτογραφίες στις οποίες φέρεται να απεικονίζεται ο ένας από τους τρεις βομβιστές αυτοκτονίας που σκόρπισαν το θάνατο στο αεροδρόμιο Ατατούρκ δημοσιεύει η Χουριέτ.

«Η εικόνα του βομβιστή αυτοκτονίας: Ηρθε με χειμερινό παλτό», γράφει η Χουριέτ, θέλοντας, προφανώς, να επισημάνει ότι ενώ είχε ζέστη και ο πιλότος που απεικονίζεται δίπλα του φορούν καλοκαιρινά ρούχα, αυτός φορούσε μπουφάν, θέλοντας προφανώς να κρύψει τα εκρηκτικά και τα όπλα που κουβαλούσε μαζί του.
Η τουρκική εφημερίδα εξηγεί ότι ο τρομοκράτης φορούσε χειμωνιάτικο παλτό και κρατούσε την μέση του.
Επίσης, δημοσιεύει ακόμη μια φωτογραφία με τον τρομοκράτη, από το εσωτερικό του αεροδρομίου.

Η Χουριέτ αναφέρει ότι η αντιτρομοκρατική υπηρεσία έκανε έφοδο στα σπίτια δύο ατόμων που αναγνωρίστηκαν ως βομβιστές και κατάσχεσαν μεγάλο αριθμό εγγράφων και κρυπτογραφημένου ψηφιακού υλικού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο φόβος και τρόμος των Ουκρανών Έλληνας μισθοφόρος με το παρατσούκλι «Βυζάντιο» που πολεμά στο πλευρό της Ρωσίας - Καταστρέφει ένα ένα τα τουρκικά ΤΟΜΠ Kirpi

Έχει τον κωδικό κλήσης “Βυζάντιο” και τον τρέμουν οι Ουκρανοί - Οι μέρες του Ζελένσκι στην εξουσία είναι πλέον...