Χθες Κυριακή, συνελήφθη μια 28χρονη Ρομά, που ήταν συνεργός σε ανθρωποκτονία τον Απρίλιο του 2017 στον Εύοσμο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή της Μενεμένης.
Η νεαρή γυναίκα είχε καταδικαστεί μάλιστα σε ποινή κάθειρξης επτά ετών για άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και για ληστεία κατά συναυτουργία.
Η ληστεία μετά φόνου του 2017
Θύμα της αιματηρής ληστείας του 2017 είχε πέσει ένας 52χρονος άνδρας που ήταν στο σπίτι του μαζί με την αδελφή του και τον ηλικιωμένο πατέρα του.
Δράστες της ανθρωποκτονίας ήταν τρεις Ρομά, δύο γυναίκες και ένας άντρας και ένας Αλβανός. Οι δύο άντρες είχαν σχέση με μάνα και κόρη και εκείνες με τη σειρά τους γνώριζαν καλά τον χώρο του σπιτιού, αφού είχαν αναπτύξει σχέσεις με τον ηλικιωμένο.
Οι δράστες αφού μπήκαν στο σπίτι, χτύπησαν ελαφρά τον ηλικιωμένο και μέχρι θανάτου τον γιο του μόνο και μόνο για να αρπάξουν 250 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο που ανακάλυψαν.