Η Νεσχάν Μουλαζίμ μίλησε για την ανησυχία της για την οικογένεια της που ζει στην Τουρκία, εν μέσω των διαδηλώσεων για την προφυλάκιση του Εκρέμ Ιμάμογλου. Το πρώην μοντέλο υπογράμμισε πως είναι πολύ προσεκτική στις δημόσιες τοποθετήσεις της για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα.
Όπως είπε, μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», η ίδια φοβάται για την τύχη της οικογένειάς της, ενώ τόνισε πως ίσως της απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα της. «Στις χθεσινές πορείες στην Τουρκία πήγαν και οι γονείς μου, που είναι 70 – 80 χρονών άνθρωποι. Πήγαν για το μέλλον των νέων, για τους ανιψιούς μου, για αυτούς που ζουν εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αν μπορούσα να μιλήσω πιο εύκολα, αν δεν φοβόμουν για την οικογένεια μου, θα τα έλεγα πιο ανοιχτά».
Εξήγησε επιπλέον, πως η μητέρα της την ενημέρωσε ότι ακόμα και στο εξωτερικό, όποιος δημοσιεύει αρνητικά σχόλια στα social media μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με απαγόρευση εισόδου στη χώρα.
«Δεν φοβάμαι για μένα, φοβάμαι πιο πολύ για την οικογένειά μου, γιατί εκεί "χτυπάνε". Σήμερα το πρωί έμαθα από την οικογένειά μου ότι και στο εξωτερικό, όποιος ανεβάζει tweet εναντίον του, έχει απαγόρευση στη χώρα. Μπορεί να έχω κι εγώ αύριο μεθαύριο. Συνέχεια μοιράζομαι για τον Ιμάμογλου, τον Ατατούρκ, γιατί έτσι μεγάλωσα, με δημοκρατία. Αυτό που κάνανε είναι πραξικόπημα στη δημοκρατία», δήλωσε κλείνοντας.