Η δίκη αναβλήθηκε έπειτα από αίτημα που κατέθεσε η πλευρά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, επικαλούμενη πρόβλημα υγείας. «Έχω να δω δύο μήνες την αγαπημένη μου κόρη. Τη δηλητηριάζει η μαμά της», ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στο OPEN και προσθέτοντας: «Χρησιμοποιεί το παιδί για εκδίκηση. Το παιδί μου αρνείται να με δει».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η μήνυση κατατέθηκε μετά τα γεγονότα στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, όταν η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, μαζί με συνεργάτη της και την κόρη τους, πήγαν να παραλάβουν προσωπικά αντικείμενα του ποινικολόγου. Το περιστατικό έλαβε χώρα το περασμένο καλοκαίρι, μετά τον ξυλοδαρμό της κ. Πολυζωγοπούλου από τον τότε σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα.
Πάντως, σήμερα στο δικαστήριο όπου επρόκειτο να εκδικασθεί η μήνυση της κ. Πολυζωγοπούλου η πλευρά του Απόστολου Λύτρα χαρακτήρισε προσχηματικό το αίτημα αναβολής που επικαλέστηκε η μηνύτρια αναφέροντας μάλιστα πως το πρόβλημα υγείας της βεβαιώνει ιδιώτης γιατρός της δικηγόρου και όχι γιατρός από δημόσιο νοσοκομείο.