Κοινωνία

Χειροπέδες σε 2 άτομα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Είχαν κρύψει 17 κιλά κοκαΐνης σε αποσκευές

Μία σοβαρότατη υπόθεση με μεταφορά μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης από Βραζιλία προς Αθήνα, εντόπισε η Δίωξη Ναρκωτικών στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Μέσα σε ειδική κρύπτη στις αποσκευές, οι μεταφορείς είχαν κρύψει 17 κιλά και 133 γραμμάρια καθαρής κοκαΐνης, όμως οι πληροφορίες που κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα λαγωνικά της Δίωξης Ναρκωτικών, τους χάλασαν τα σχέδια. Το newsit.gr παρουσιάζει φωτογραφικά ντοκουμέντα από τα ναρκωτικά που μετέφεραν μέσω Qatar στο αεροδρόμιο της Αθήνας, «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, ένας Έλληνας μεταφορέας και ένας Αλβανός ντίλερ κατάφεραν να αναπτύξουν στενές σχέσεις με λατινοαμερικάνικα καρτέλ κοκαΐνης, να έρθουν σε συμφωνία προκειμένου να τα αγοράζουν και τα φέρνουν στη χώρα μας σε μεγάλες ποσότητες.

Ο Έλληνας είχε μεταβεί πριν μερικές ημέρες στη Βραζιλία για να φέρει στη χώρα μας μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης κρυμμένη μέσα στις αποσκευές.

Όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, ο Αλβανός θα αναλάμβανε  να σπρώξει την κοκαΐνη στις πιάτσες της Αθήνας.

Την ίδια στιγμή, ερωτηματικά προκύπτουν αν οι δύο συλληφθέντες ήταν μέλη εγκληματικής οργάνωσης με έδρα την Αθήνα και εάν είχαν καταφέρει σε συνεργασία με τα καρτέλ της Λατινικής Αμερικής να μεταφέρουν στη χώρα μας στο παρελθόν και άλλες ποσότητες χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τις αρχές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Είμαστε κοντά στο τέλος της Τουρκίας; Ο Ερντογάν απείλησε το Ισραήλ με στρατιωτική επέμβαση στην Συρία προκαλώντας ανησυχία και στην Αθήνα

Πλησιάζει με ταχύτητα μια μεγάλη στρατιωτική αναμέτρηση στο συριακό έδαφος προκαλώντας ανησυχία σε Αιγαίο και Κύπρο
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Η ρωσική αεροπορία «παρελαύνει» πάνω από Οδησσό και Σούμι - Βομβαρδίζει τα κέντρα τους, θρηνούν ήδη νεκρούς οι Ουκρανοί

Ένας πόλεμος που προκαλεί συνεχώς εκατόμβες θυμάτων ο οποίος τελικά έγινε για τις σπάνιες γαίες που βούτηξαν πρώτοι οι...