Κοινωνία

Χειροπέδες σε 48χρονο οδηγό φορτηγού που πετούσε ογκώδη απόβλητα σε περιοχή Natura στη Θεσσαλονίκη

Ογκώδη απόβλητα, προερχόμενα από εργασίες ανακαίνισης, φέρεται ότι πετούσε 48χρονος οδηγός φορτηγού σε προστατευόμενη περιοχή Natura 2000, που είναι παραπλεύρως του Γαλλικού Ποταμού, στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης.

Είχαν προηγηθεί σχετικές καταγγελίες για ανεξέλεγκτη απόρριψη ογκωδών αποβλήτων στο συγκεκριμένο σημείο από άγνωστα άτομα. Υπό αυτές τις συνθήκες αστυνομικοί του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης μετέβησαν χθες το πρωί στην περιοχή για επιτόπια αυτοψία, όπου εντόπισαν τον οδηγό του φορτηγού να αδειάζει μέρος του φορτίου του.

Ο 48χρονος συνελήφθη επ' αυτοφώρω και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ρύπανση - υποβάθμιση περιβάλλοντος, με την οποία οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο φόβος και τρόμος των Ουκρανών Έλληνας μισθοφόρος με το παρατσούκλι «Βυζάντιο» που πολεμά στο πλευρό της Ρωσίας - Καταστρέφει ένα ένα τα τουρκικά ΤΟΜΠ Kirpi

Έχει τον κωδικό κλήσης “Βυζάντιο” και τον τρέμουν οι Ουκρανοί - Οι μέρες του Ζελένσκι στην εξουσία είναι πλέον...