Σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ μίλησε το πρωί της Τρίτης (4/2) ένας κάτοικος της Αμοργού αναφορικά με τις απανωτές δονήσεις που σημειώνονται τα τελευταία 24ωρα.
Ο Νικήτας Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε χαλαρός και χαμογελαστός ενώ χαριτολογώντας ανέφερε πως «λένε ότι έχει σεισμικές δονήσεις, αλλά δεν τις έχουμε καταλάβει».
Ο κ. Γιαννακόπουλος περιγράφοντας τις στιγμές που έζησε στο τσουνάμι που σημειώθηκε το 56′ ανέφερε πως «ακούσαμε εκείνον τον θόρυβο, εκείνο το κακό. Κουνιόταν ολόκληρη η Αμοργός, τρομακτική εμπειρία».
Προτού καταλήξει ο κ. Γιαννακόπουλος, επανέλαβε πως «δεν έχουμε καταλάβει τις σεισμικές δονήσεις», τονίζοντας παράλληλα «δεν φοβόμαστε εμείς, δεν υπάρχει πρόβλημα στην Αμοργό» ενώ προέτρεψε τους δημοσιογράφους της εκπομπής «καλώς να έρθετε!».
Δείτε το βίντεο: