Κοινωνία

Ηγουμενίτσα: Στα πράσα Βρετανοί - Αποπειράθηκαν να μεταφέρουν μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων τουρκικής προέλευσης

Μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων τουρκικής προέλευσης αποπειράθηκαν να μεταφέρουν παράνομα στο εξωτερικό δύο Βρετανοί ηλικίας 47 και 48 χρόνων, οι οποίοι εμφανίστηκαν με ένα βαν στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής. 

Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου στο όχημα που επρόκειτο να φορτωθεί στο πλοίο για την Ιταλία, εντοπίστηκαν 3.338 λαθραία πακέτα τσιγάρων τα οποία ήταν κρυμμένα πίσω από ξύλινη επένδυση η οποία είχε τοποθετηθεί στα εσωτερικά πλευρικά τοιχώματα και στη συρόμενη πόρτα του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το βαν κατασχέθηκε και τα τσιγάρα παραδόθηκαν στο Τελωνείο Ηγουμενίτσας για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί, ενώ ο 47χρονος οδηγός και ο 48χρονος συνεπιβάτης του συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα κατά συναυτουργία.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρώσος σύμβουλος: ΗΠΑ και Γαλλία διχοτομούν τον Λίβανο για το σχέδιο Μεγάλο Ισραήλ ετοιμάζοντας ακρωτηριασμό και στην Τουρκία

Αλλάζουν τα σύνορα στην Μέση Ανατολή και αυτό το γνωρίζουν οι Τούρκοι-Θα δράσουν σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο για...