Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Άντρας μπούκαρε σε κάβα και άρπαξε μπουκάλια ουίσκι ενώπιον ιδιοκτήτη και πελατών (Βίντεο)

Άγνωστος εισέβαλε σε κάβα στην Μενεμένη Θεσσαλονίκης και έκλεψε μπουκάλια με ουίσκι, μπροστά στα έκπληκτα μάτια πελατών και ιδιοκτήτριας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ένας άνδρας φορώντας κράνος μπήκε μέσα στο κατάστημα αλκοολούχων ποτών και στην συνέχεια κατευθύνθηκε προς την βιτρίνα με τα ακριβά (12αρια) ουίσκι. Στην αρχή έκανε τον αδιάφορο και κοιτούσε γύρω του για να δει τι συμβαίνει ώστε να μην τον δουν, ανοίγει την βιτρίνα και παίρνει δυο μπουκάλια ουίσκι, τα έβαλε στην τσάντα που είχε μαζί του και στην συνέχεια εξαφανίστηκε.

Η ιδιοκτήτρια που τον κατάλαβε πήγε να τον κυνηγήσει, όμως δεν τα κατάφερε η γυναίκα και στην συνέχεια κάλεσε την αστυνομία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στο συγκεκριμένο κατάστημα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Επιβεβαίωση Pentapostama.gr-Βορειοκορεάτες στο ελληνικό χωριό Σαρτανά στο Ντονμπάς ετοιμάζονται να βομβαρδίσουν τους Ουκρανούς

Η ανάπτυξη βορειοκορεατικών στρατευμάτων από τη Ρωσία θα μπορούσε να επιταχύνει την ρωσική προέλαση ακόμη περισσότερο...