Κοινωνία

Ένταση στις Σέρρες: Αντιδήμαρχοι διαπληκτίστηκαν για τη διαχείριση των μηχανημάτων έργων (Βίντεο)

Ένταση προκλήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, καθώς δύο αντιδήμαρχοι πιάστηκαν στα χέρια με αφορμή τη διαχείριση των μηχανημάτων έργων, όπως τα γκρέιντερ. Πιο συγκεκριμένα, η διαμάχη για τον έλεγχο των μηχανημάτων, που θεωρείται ότι συνδέεται με την εκτέλεση έργων και πιθανές πελατειακές εξυπηρετήσεις, κλιμακώθηκε σε έντονη αντιπαράθεση και σκληρά λόγια.

Η ένταση άρχισε να ανεβαίνει όταν οι δύο αντιδήμαρχοι αντάλλαξαν αιχμηρές κατηγορίες για τη διαχείριση των μηχανημάτων και την κατανομή των έργων σε διάφορες περιοχές. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου όταν η λεκτική αντιπαράθεση μετατράπηκε σε σωματική, με τους δύο άνδρες να πιάνονται στα χέρια, προκαλώντας σοκ στους παρευρισκόμενους.


Στο σημείο εκείνο, όπως βλέπετε στο σχετικό βίντεο, δημοτικοί σύμβουλοι επενέβησαν για να τους χωρίσουν, ενώ κάποιοι προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Το γεγονός αυτό εγείρει ερωτήματα σχετικά με τη διαφάνεια στη διαχείριση των δημοτικών πόρων και τη χρήση των μηχανημάτων για την εκτέλεση έργων, καθώς πολλοί υποστηρίζουν ότι πίσω από τις αντιπαραθέσεις κρύβονται συμφέροντα και ρουσφέτια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Επιβεβαίωση Pentapostama.gr-Βορειοκορεάτες στο ελληνικό χωριό Σαρτανά στο Ντονμπάς ετοιμάζονται να βομβαρδίσουν τους Ουκρανούς

Η ανάπτυξη βορειοκορεατικών στρατευμάτων από τη Ρωσία θα μπορούσε να επιταχύνει την ρωσική προέλαση ακόμη περισσότερο...