Κοινωνία

Πειραιάς: Τεράστια υδρορροή ξεκόλλησε από κτίριο και έπεσε στο δρόμο

Η πτώση της υδρορροής από το κτίριο σημειώθηκε λίγο πριν τη μια το μεσημέρι της Τετάρτης (16.10.24) κι ενώ στον πολυσύχναστο δρόμο του Πειραιά υπήρχαν πολλοί περαστικοί, αλλά και εργαζόμενοι.

Όπως θα δείτε κι εσείς στις εικόνες που εξασφάλισε το newsit.gr, το μεγάλο κομμάτι από το μεταλλικό λούκι έπεσε στο πεζοδρόμιο και στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε δύο αυτοκίνητα και στην τέντα ενός καταστήματος.

«Το περιστατικό έγινε πριν από λίγο. Έπεσε το λούκι πάνω σε κάποια αυτοκίνητα. Ήμουν στο μαγαζί όταν άκουσα ένα δυνατό μπαμ. Εκείνη τη στιγμή περνούσε ένας άνθρωπος, ευτυχώς πρόλαβε και έτρεξε και γλιτώσαμε από τα χειρότερα» λέει στο newsit.gr κάτοικος της περιοχής. 

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος, που βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το σημείο που σημειώθηκε το περιστατικό, αναφέρει ότι θα μπορούσε να έχει σκοτωθεί σε περίπτωση που τον χτυπούσε ένα κομμάτι της υδρορροής.

«Πήγαινα για ψώνια στη Καραολή Δημητρίου. Όταν πάρκαρα τη μηχανή μου, ακούω ξαφνικά ένα δυνατό θόρυβο και σε απόσταση λίγων μέτρων από εμένα βλέπω  μια τεράστια υδρορροή να έχει πέσει στο έδαφος», λέει στο newsit.gr ο Κωνσταντίνος και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Ήμουν τυχερός, καθώς εάν έπεφτε ένα κομμάτι από την μεταλλική υδρορροή πάνω μου θα μπορούσε να με είχε σκοτώσει. Μιλάμε για ένα μαντεμένιο σωλήνα πάχους 2,5 εκατοστών.  Οι ενώσεις της συγκεκριμένης υδρορροής πρέπει είναι πάνω από πέντε κιλά».  

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ