Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο οδηγός φορτηγού που παρέσυρε 58χρονο

Το Λιμενικό Σώμα αναφέρει ότι τριαξονικό φορτηγό με οδηγό έναν 34χρονο παρέσυρε τον 58χρονο, ενώ έκανε όπισθεν τη στιγμή που ο άνδρας κινείτο πεζός στο οδόστρωμα.

Στον 58χρονο, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο, ωστόσο, ήταν ήδη αργά.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου Παπανικολάου, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Θεσσαλονίκης για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ενός 58χρονου αλλοδαπού (υπήκοος Σερβίας), το οποίο έλαβε χώρα στη πύλη 16, εντός του λιμένα Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ένα φορτηγό (Φ/Γ) όχημα με επικαθήμενο, το οποίο οδηγούσε ένας 34χρονος ημεδαπός, κάνοντας όπισθεν, παρέσυρε τον 58χρονο πεζό, ο οποίος κινούταν επί του οδοστρώματος. Στον 58χρονο, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο, με αρνητικά αποτελέσματα.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ». Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ συνελήφθη ο 34χρονος οδηγός του Φ/Γ οχήματος για παράβαση του άρθρου 302 του Π.Κ. «Ανθρωποκτονία από αμέλεια».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ