Κοινωνία

Στην ανακρίτρια τα δύο αδέρφια για τη δολοφονία του ξαδέρφου τους στην Κυψέλη

Στον ανακριτή ανηλίκων είναι τα δύο αδέλφια που κατηγορούνται για τη δολοφονία του ξαδέρφου τους στη Κυψέλη, στις 7 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την εκδοχή των δύο κατηγορουμένων ο 28χρονος ξάδερφός τους, τους κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν 4 και 6 ετών. Τα δύο αδέλφια οδηγήθηκαν στα δικαστήρια περίπου στις 10 σήμερα το πρωί, προκειμένου να απολογηθούν για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για οπλοφορία.

Όμως, οι δύο κατηγορούμενοι παρέμειναν για αρκετή ώρα έξω από το ανακριτικό γραφείο, καθώς των απολογιών τους προηγήθηκαν οι καταθέσεις των γονιών τους και προσώπων του περιβάλλοντός τους. Ανάμεσά τους και μια φίλη ενός εκ των κατηγορουμένων, η οποία φέρεται να είχε μιλήσει μαζί του και εκείνος να της είχε εκμυστηρευτεί σε ανύποπτο χρόνο ότι είχε κακοποιηθεί από το θύμα.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δημόσια διαπόμπευση από τη Χεζμπολάχ στους "ποντικούς" που έκαναν πλιάτσικο σε εγκαταλελλειμένα σπίτια στη Βηρυτό - Τους ... κρέμασαν σε κολώνες (Σκληρές εικόνες)

«Εκμετάλλευση του πολέμου και κλοπή από σπίτια», έγραφαν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν πώς...
Πολεμική αεροπορία 0

Τουρκική Αεροπορία και Ναυτικό έχουν ζητήσει περιοχές για άσκηση στο Αιγαίο - Πιθανότητα πραγματοποίησης παραβιάσεων μετά από μήνες

Η Τουρκία επανέλαβε πως δεν αναγνωρίζει ελληνικό εναέριο χώρο 10 ναυτικών μιλίων λίγες μόνο ημέρες μετά την αποχώρηση...