Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 28χρονος που έμπαινε σε αυλές

Ο άντρας συνελήφθη σήμερα το πρωί έπειτα από μήνυση που κατέθεσε 40χρονος γείτονάς του ο οποίος τον εντόπισε για πολλοστή φορά να εισέρχεται στην αυλή του, να περιεργάζεται και να μυρίζει τα παπούτσια της οικογένειάς του.

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 28χρονος ο οποίος κατηγορείται για διατάραξη οικιακής ειρήνης, έμπαινε και σε άλλες αυλές από μονοκατοικίες γειτόνων του και έκανε ακριβώς την ίδια πράξη, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να είναι υποψιασμένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας παραδέχθηκε την πράξη του ενώπιον των αστυνομικών. «Ξέρω ότι είναι ένα είδος ασθένειας και θα κάνω τα πάντα να γίνω καλά», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, ενώ ζήτησε συγγνώμη, διαβεβαιώνοντας ότι δεν επικίνδυνος.

Μετά τη δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε προθεσμία για να ετοιμάσει την υπεράσπισή του και να βρει δικηγόρο και το δικαστήριο αναβλήθηκε για την Παρασκευή.

«Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αν με αφήσετε ελεύθερό. Σας διαβεβαιώνω ότι δε θα κάνω τίποτα», είπε στους δικαστές που αποφάσισαν να μείνει ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκ και δέος-Κινεζικό σύστημα Λέιζερ τοποθετήθηκε σε ιρανικά αεροδρόμια και υποδομές-Σαράντα Ιρανοί πιλότοι στην Μόσχα για τα Su-35

Η αμυντική συμφωνία της Τεχεράνης με το Πεκίνο δίνει το δικαίωμα στους Κινέζους να χρησιμοποιούν ιρανικές αεροπορικές...
το πρόσωπο του Πούτιν στον ουκρανικό ουρανό
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκ έπαθαν Ουκρανοί στρατιώτες όταν είδαν το πρόσωπο του Πούτιν πάνω από τα κεφάλια τους-Σκοτώθηκαν οι πρώτοι Β. Κορεάτες στρατιώτες στην Ουκρανία

Τα ρωσικά στρατεύματα έστειλαν ένα μήνυμα στην ουκρανική πλευρά την ημέρα γενεθλίων του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν