Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Σοκ στην Εύβοια: 38χρονος σκότωσε το θείο του με πολλαπλές μαχαιριές γιατί δεν του έδινε χρήματα

Τραγωδία έλαβε χώρα στην Εύβοια, καθώς ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από πολλαπλές μαχαιριές εξαιτίας του ανιψιού του. 

Όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, το θύμα ήταν στο σπίτι του, όταν ο 38χρονος ανιψιός του τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Από τα στοιχεία προκύπτει ότι ο 65χρονος έφτασα μέσα στα αίματα έως το καφενείο του χωριού, ζητώντας βοήθεια μέχρι που κατέρρευσε.

Ο ανιψιός του 65χρονου εξαφανίστηκε και έπειτα από ανθρωποκυνηγητό, αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, θείος και ανιψιός ήταν το βράδυ στο καφενείο του χωριού με τον 38χρονο να ζητά χρήματα από τον θείο του, αλλά εκείνος να αρνείται να του δώσει. Έπειτα από έντονο καυγά, οι δυο τους έφυγαν από το καφενείο και ο ηλικιωμένος πήγε στο σπίτι του, όπου τον ακολούθησε ο ανιψιός του. Στη συνέχεια ο 38χρονος του επιτέθηκε, φέροντάς του πολλαπλές μαχαιριές, με τη μία να τον βρίσκει στον λαιμό.

Ο δράστης, ο οποίος αναζητείτο από την αστυνομία εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο πριν τα μεσάνυχτα κοντά στο νεκροταφείο του χωριού. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 38χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας κρατήθηκε στο Α.Τ. Μαντουδίου και σήμερα αναμένεται να μεταφερθεί στην αστυνομική διεύθυνση Ευβοίας στη Χαλκίδα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σίσι - Χαφταρ
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη! Προς τελική υπογραφή συμφωνία Αιγύπτου-Λιβύης για οριοθέτηση των ΑΟΖ τους - "Στα κάγκελα" οι Τούρκοι - Ο αντίκτυπος για την Ελλάδα

Η υπογραφή συμφωνίας που οριοθετεί τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Αιγύπτου και Λιβύης ξεχώρισε ως ένα από τα πιο κρίσιμα...
Κόσμος 0

Τους γλεντάει κανονικά ο άνθρωπος του Τραμπ: Το «Σκωτσέζικο ντους» Μπάρακ στον Ερντογάν για τα F-35! - Τι υποστηρίζουν οι Τούρκοι για νέο casus belli με την Ελλάδα

Η κρίση γύρω από τους S-400 και τα F-35 οξύνεται, με τις αντιφατικές δηλώσεις του Τομ Μπάρακ να προκαλούν έντονη...