Κοινωνία

Πανόρμου: Πειθαρχική έρευνα κατά αστυνομικού για την επίθεση σε διαδηλώτρια στην επέτειο των επιθέσεων της 7ης Οκτωβρίου (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διατάχθηκε πειθαρχική έρευνα κατά αστυνομικού που φέρεται να επιτέθηκε σε διαδηλώτρια κατά τη διάρκεια πορείας στο κέντρο της Αθήνας, συγκεκριμένα στην περιοχή της Πανόρμου, με αφορμή την επέτειο ενός έτους από τις επιθέσεις της Χαμάς στο Ισραήλ. Η Αστυνομία προέβη σε δέκα συλλήψεις.

Η πράξη του αστυνομικού των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια της πορείας χθες το βράδυ στην Πανόρμου καταγράφηκε σε βίντεο. Όπως δείχνουν τα πλάνα του ΑΝΤ1, ο αστυνομικός έσπρωξε με την ασπίδα έναν διαδηλωτή που προσπάθησε να παρέμβει, ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να κλωτσήσει μία γυναίκα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο αστυνομικός επιτέθηκε στη διαδηλώτρια, αλλά συγκρατήθηκε χάρη στην παρέμβαση συναδέλφων του, οι οποίοι τον έπιασαν από το μπράτσο ώστε να μην δοθεί συνέχεια στο επεισόδιο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκ και δέος-Κινεζικό σύστημα Λέιζερ τοποθετήθηκε σε ιρανικά αεροδρόμια και υποδομές-Σαράντα Ιρανοί πιλότοι στην Μόσχα για τα Su-35

Η αμυντική συμφωνία της Τεχεράνης με το Πεκίνο δίνει το δικαίωμα στους Κινέζους να χρησιμοποιούν ιρανικές αεροπορικές...