Κοινωνία

Βόλος: Την Τρίτη στον ανακριτή ο 31χρονος serial killer των αδέσποτων

Στις 10 το πρωί της Τρίτης (8/10) θα εμφανιστεί ενώπιον του ανακριτή στο Βόλο ο 31χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε γατάκια και άλλα αδέσποτα ζώα στον Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο πιθανόν θα βρίσκονται για διαμαρτυρίας και φιλοζωϊκές οργανώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη (2/10) με την κατηγορία ότι είναι υπεύθυνος για τις δολοφονίες των αδέσποτων ζώων στο Βόλο. 

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος TheNewspaper.gr, η σύλληψη του δράστη διαδραματίστηκε απογευματινές ώρες, ενώ προηγήθηκε ανθρωποκυνηγητό σε όλη την πόλη για τον εντοπισμό του, αφού οι αρχές είχαν στη διάθεσή τους στοιχεία που τους βοήθησαν να τον ταυτοποιήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι γνωστός στις αρχές, καθώς έχει συλληφθεί στο παρελθόν για χρήση ουσιών και κλοπές.  Κατά τη σύλληψή του βρέθηκε πάνω του μικροποσότητα κάνναβης και ένα μαχαίρι.

Η δράση του serial killer των αδέσποτων

Ο δράστης είχε επιτεθεί με αιχμηρό αντικείμενο σε έναν σκύλο στη συμβολή των οδών Σπυρίδη και Καραολή, προκαλώντας το θάνατό του, ενώ τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, σε σχετικά πολυσύχναστη περιοχή, βρέθηκε μαχαιρωμένη μια γάτα. 

Για το φόνο του γατιού υπάρχουν καταγεγραμμένες οι κινήσεις του δράστη σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας, το οποίο κατέχει η αστυνομία. 

Ο δράστης φαίνεται στο βίντεο να φορά κουκούλα και να στήνει ενέδρα στο γατάκι στην οδό Αγίου Νικολάου. Το πλησιάζει, το ταΐζει για να το ηρεμήσει και έπειτα με αιχμηρό αντικείμενο το τραυματίζει θανάσιμα. Εκείνο τρέχει σοκαρισμένο για να σωθεί, όμως τελικά κατέληξε.

«Ηταν η μασκότ της γειτονιάς μας. Το ταΐζαμε, το φροντίζαμε. Αυτό μας διάλεξε και ποτέ δεν προκάλεσε κάποιο πρόβλημα», ανέφερε μιλώντας στον ιστότοπο taxydromos.gr, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, έξω από το οποίο βρέθηκε μαχαιρωμένο το γατί. 

Καταγγελίες που έφτασαν στο ίδιο ειδησεογραφικό μέσο, μιλούν για τουλάχιστον 10 περιστατικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, που αφορούν σε τρία σκυλιά και επτά γάτες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Ρωσία ανακάλεσε τον πρεσβευτή της από τις ΗΠΑ-Ιρανικά μαχητικά αεροσκάφη Su-35S εναντίον Ισραηλινών και Αμερικανικών F-35 με Ρώσους πιλότους;

Από ώρα σε ώρα η ισραηλινή επίθεση ενώ “ακροβολίστηκε” ο ιρανικός στόλος για να μην καταστραφεί εντός Ναυστάθμων καθώς...