Κοινωνία

Κτηνωδία στην Κυψέλη: Άτομο αποκεφαλίζει μανιωδώς γατάκια -«Αν συνεχίσεις το τάισμα, θα σκοτώσω κι άλλα» (Βίντεο)

Φρίκη έχει προκαλέσει η δράση ατόμου, που αποκεφαλίζει γατάκια δίχως έλεος στην Κυψέλη.

Μάλιστα, έχει αφήσει κι ένα σημείωμα με κομμένα γράμματα από εφημερίδα σε όσους φροντίζουν τα αδέσποτα ότι όσο τα ταΐζουν τόσο αυτός θα τα σκοτώνει.

«Αν συνεχίσεις το τάϊσμα θα σκοτώσω και τα άλλα», έγραφε το μήνυμα που άφησε λίγα μετρά από το σημείο όπου είχε αφήσει μία νεκρή γάτα, από την οποία είχε κόψει το κεφάλι.

Αστυνομία και φιλόζωοι αναζητούν τον δράστη


«Το είχαν αφήσει κάτω στο δέντρο [σ.σ. το σημείωμα]. Από πάνω στο δέντρο είχαν καρφώσει ένα σημείωμα, είχαν κόψει γράμματα από εφημερίδες και περιοδικά κι είχαν γράψει "έτσι και συνεχίσεις να τα ταΐζεις, θα τα σκοτώνω ένα, ένα"», δήλωσε κάτοικος της Κυψέλης στο MEGA για το σημείωμα που είχε αφήσει ο δράστης.

Φιλόζωοι ζητούν πληροφορίες, ώστε να μπει τέλος σε αυτή την αρρωστημένη δράση πριν χάσουν τη ζωή τους και άλλα ζώα της περιοχής.

«Κυψελιώτες προσοχή! Το κάθαρμα σκότωσε γάτα και απειλεί πως θα το ξανακάνει. Όποιος δει κάτι, κατευθείαν στην αστυνομία», ανέφεραν σε μήνυμά τους.

Η άτυχη γάτα κυκλοφορούσε στην περιοχή χωρίς να ενοχλεί κανέναν. Το άτομο που την έβαλε στο στόχαστρο έγραψε πως αιτία για την πράξη του, ήταν το γεγονός πως κάποιοι την τάιζαν.

Για την υπόθεση έχει ήδη ενημερωθεί η αστυνομία, που προσπαθεί να φτάσει στην άκρη του νήματος, από εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή.

«Μακάρι να βρεθεί ένας τρόπος κάποιος να δει την φάτσα του, να βρούμε ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος», είπε κάτοικος της περιοχής.

Τουλάχιστον πέντε γατάκια έχουν εντοπιστεί αποκεφαλισμένα


Όσον αφορά το χρονικό με τα νεκρά γατάκια που έχουν εντοπιστεί νεκρά στην περιοχή της Κυψέλης, πρόκειται για τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις.

Ειδικότερα, τον περασμένο χειμώνα εντοπίστηκαν δύο νεκρά γατάκια στον λόφο του Ελικώνα, ενώ τον Μάιο εντοπίστηκε ακόμη ένα νεκρό γατάκι, που ήταν τυλιγμένο σε πετσέτα, χωρίς να βρεθεί ποτέ το κεφάλι του.

Τα νεότερα περιστατικά σημειώθηκαν τον Σεπτέμβριο, το πρώτο στις 27 Σεπτεμβρίου στην οδό Σπετσών, όπου υπήρχε και το απειλητικό σημείωμα, ενώ δύο μέρες αργότερα στην οδό Ελικώνος βρέθηκε ακόμη ένα ακόμη γατί.

Η απάντηση παιδιών στο προειδοποιητικό μήνυμα του δράστη


Πάντως, το απειλητικό μήνυμα του δράστη δεν έμεινε αναπάντητο το μήνυμα του δράστη.

«Αγαπητέ Κύριε

Δεν είναι καλό να σκοτώνετε τα ζώα. Εμείς προσπαθούμε να τα φροντίζουμε όσο πιο συχνά μπορούμε.

Αντί να τα φροντίζετε, εσείς τα σκοτώνετε.

Σας παρακαλούμε, να μην το ξανακάνετε. Ο Θεός σας βλέπει και θα σας τιμωρήσει!

35ο Αθηνών Τα Θρανία της Άνοιξης».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εσωτερική Ασφάλεια 0

Φωτιά στην Ευρώπη: Μυστικός εθνικιστικός στρατός της Βρετανίας ενώ στην Γερμανία έχουμε “Aφγανικό στρατό” κατά των εχθρών του Ισλάμ

Επερχόμενη σύγκρουση κοινωνιών στην πολυπολιτισμική Ευρώπη που αντιμετωπίζει επίσης ανεργία και ανασφάλεια; Η πρώτη...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Ρωσία ανακάλεσε τον πρεσβευτή της από τις ΗΠΑ-Ιρανικά μαχητικά αεροσκάφη Su-35S εναντίον Ισραηλινών και Αμερικανικών F-35 με Ρώσους πιλότους;

Από ώρα σε ώρα η ισραηλινή επίθεση ενώ “ακροβολίστηκε” ο ιρανικός στόλος για να μην καταστραφεί εντός Ναυστάθμων καθώς...