Κοινωνία

Πανιώνιος: Πρώην παίκτης συνελήφθη για κλοπή σε σούπερ μάρκετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ποινή φυλάκισης ενός μήνα καταδικάστηκε ο Νίκι Μπίλε Νίλσεν. Ο παλαίμαχος Δανός επιθετικός, με σύντομη θητεία στον Πανιώνιοπίσω στο 2018, συνελήφθη από τις αρχές στη Δανία για κλοπή τροφίμων σε σουπερμάρκετ, απειλώντας μάλιστα παράλληλα τους υπαλλήλους.

Συγκεκριμένα η «Marca» σημειώνει πως ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των Ράγιο, Έλτσε και Βιγιαρεάλ έκλεψε ένα μπουκάλι κρασί, χυμούς και σούπες, τα οποία δεν παρέδωσε ούτε όταν βρέθηκε απέναντι από έναν εκ των υπαλλήλων του σουπερμάρκετ.

«Θα σου σπάσω το σαγόνι και θα πρέπει να τρως γιαούρτι για έξι εβδομάδες» φέρεται να ήταν τα απειλητικά του λόγια προς τον υπάλληλο του μαγαζιού, με τον Δανό τελικά να συλλαμβάνεται από την Αστυνομία.

Το εκπληκτικό της όλης υπόθεσης ήταν πως η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανερχόταν στα 20 ευρώ... Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίλσεν απασχολεί τις Αρχές, καθώς έχει... παρελθόν για επίθεση σε σύντροφό του, αλλά και σε αστυνομικό.

Ο Νίλσεν έφτασε στην Ισπανία το 2010. Υπέγραψε συμβόλαιο με τη Βιγιαρεάλ, παίζοντας αρχικά για τη δεύτερη ομάδα. Μετά από μια περίοδο δανεισμού στην Έλτσε, συνέχισε την καριέρα του ως δανεικός στη Ράγιο Βαγιεκάνο, όπου πέρασε μόνο μισή σεζόν πριν φύγει για το νορβηγικό ποδόσφαιρο. Ο Μπίλε Νίλσεν έπαιξε ένα εξάμηνο στον «Ιστορικό», από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2018.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ