Κοινωνία

Τη «Δραπετσώνα» του Μπιθικώτση χόρεψαν οι ερωτευμένοι Θεοδώρα και Μάθιου Κουμάρ στο βασιλικό pre-wedding δείπνο (Βίντεο)

Αξέχαστες στιγμές διασκέδασης έζησαν όσοι βρέθηκαν στο pre wedding party της κόρης του αείμνηστου τέως βασιλιά ΚωνσταντίνουΘεοδώρας, και τους μέλλοντος συζύγου της, Μάθιου Κούμαρ, το οποίο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 27/09 στον κήπο του Βυζαντινού Μουσείου.

Κορυφαία στιγμή στη δεξίωση καλωσορίσματος ήταν όταν ο Παύλος υπό τους ήχους της «Δραπετσώνας» του χιλιοτραγουδισμένου αυτού διαχρονικού τραγουδιού του Γρήγορη Μπιθικώτση σηκώθηκε και χόρεψε.

Τη σκυτάλη στον χορό του ζεϊμπέκικου αυτού, πήρε στη συνέχεια η μέλλουσα νύφη Θεοδώρα που σήκωσε και τον μέλλοντα σύζυγο της Μάθιου Κουμάρ, ο οποίος αν και στην αρχή έδειξε σαστισμένος δεν αρνήθηκε να ακολουθήσει τη μέλλουσα σύζυγο του στον χορό.

Στο βίντεο που ανήρτησε ο λογαριασμός greek_royal στο Instagram, φαίνεται το ερωτευμένο ζευγάρι να χορεύει το τραγούδι «Δραπετσώνα», με τους προσκεκλημένους να τους χειροκροτούν.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ