Κοινωνία

Λαύριο: Ελεύθεροι οι 13 συλληφθέντες για το επεισόδιο με τα μαχαιρώματα

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 13 συλληφθέντες που εμφανίστηκαν σήμερα ενώπιον Εισαγγελέα Ανηλίκων και Ανακριτή μετά το χθεσινό, αιματηρό περιστατικό στο Λαύριο όπου περίπου 20 μαθητές συνεπλάκησαν άγρια έξω από το 1ο ΕΠΑΛ με έναν από τους εμπλεκόμενους στον καβγά να τραβάει μαχαίρι και να τραυματίζει 2 άτομα στο μηρό.

Οι δύο τραυματίες μαθητές μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ ανάμεσα στους ανήλικους συλληφθέντες βρίσκεται και ο 16χρονος που κρατούσε το μαχαίρι.

Οι περισσότεροι βρίσκονται αντιμέτωποι με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα ενώ σε βάρος του 16χρονου δράστη έχει σχηματιστεί δικογραφία για Πρόκληση Επικίνδυνων Σωματικών Βλαβών και Παράβαση του Νόμου περί Όπλων.

Όλα δείχνουν πως οι δύο παρέες, από την Κερατέα και το Λαύριο, είχαν δώσει ραντεβού έξω από το σχολικό συγκρότημα για να λύσουν τις διαφορές τους καθώς είχε προηγηθεί ένας άγριος καβγάς το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες της συμπλοκής, κάποιοι από τους μαθητές είχαν πάει έξω από το ΕΠΑΛ με αλυσίδες και ρόπαλα για να χτυπηθούν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ