Κοινωνία

Πυροβόλησαν το παγώνι της Κνωσού – Του έκαναν ακτινογραφία επειδή κούτσαινε

Άγνωστοι στην Κρήτη, πυροβόλησαν παγώνι της Κνωσσού σύμφωνα με ακτινογραφία που έγινε από τον σύλλογο ΑΝΙΜΑ που ανέλαβε να το περιθάλψει επειδή κούτσαινε, γεγονός που προβλημάτισε τους υπευθύνους του αρχαιολογικού χώρου.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ, ένα παγώνι που κούτσαινε εδώ και λίγο καιρό στάλθηκε σε αυτούς από τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού μέσω του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

Σε σχετική ανάρτηση του συλλόγου στο Facebook σημειώνεται: «Με έκπληξή μας, εμφανίζοντας την ακτινογραφία, είδαμε δυο βολίδες αεροβόλου κι ένα σκάγι μέσα στο σώμα του. Το ζώο αυτό έχει πυροβοληθεί τρεις φορές, την ίδια ώρα ή διαφορετικές δεν μπορούμε να ξέρουμε, ούτε αν ο δράστης είναι ένας ή δύο ή τρεις, μέσα ή δίπλα σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους αρχαιολογικούς χώρους της Κρήτης και της Ελλάδας γενικότερα».

Σύμφωνα με το Cretapost, το θλιβερό περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχία, καθώς συνέβη σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους αρχαιολογικούς χώρους της Κρήτης και γι’ αυτό απαιτεί άμεση διερεύνηση από τις αρμόδιες Αρχές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ