Κοινωνία

Θεσσαλία: Διαμαρτυρία αγροτών για τις αποζημιώσεις μετά την Daniel - «Ο χειμώνας θα είναι θερμός, συνεχίζουμε τη διεκδίκηση»

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν, το απόγευμα της Παρασκευής, οι αγρότες έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, την ώρα που εντός του κτηρίου γινόταν η σύσκεψη για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας μετά τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel.

Στη διάρκεια της συγκέντρωσης φώναζαν συνθήματα για να λάβουν απαοζημιώσεις για όσα χάθηκαν από τα χωράφια στο πέρασμα του Daniel. 

 

 

 

«Είμαστε εδώ, συμμετέχει ο αγροτικός σύλλογος Μαγνησίας. Συνάδελφοι περιμένουν αποζημιώσεις, ο χειμώνας θα είναι θερμός. Συνεχίζουμε τη διεκδίκηση» δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του ο Θοδωρής Γεωργαδάκης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας.

«Ζητάμε να αποζημιώθυμε όπως οι συνάδελφοί μας στο Πήλιο. Είχαμε τα ίδια προβλήματα. Η απώλεια παραγωγής έφτασε στο 80 και το 90%» τόνισε, από την πλευρά του, ο Χρήστος Ρήγας, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Μελιβοίας.

«Η ευαίσθητη παραγωγή, τα μήλα και τα κάστανα δεν αποζημιώθηκε ποτέ» υπογράμμισε ο Γιάννης Ζαχαράκης, πρόεδρος αγροτικού συνεταιρισμού Ανάβρας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ