Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Υπόθεση «αοράτου Έλληνα»: Ο Πέτρος Κουτσούκης που έγινε Τάκης Πατάκης και ο χαμένος αδελφός

Ο λόγος φυσικά για τον «Πέτρο Κουτσούκη» ο οποίος προ εβδομάδων είχε εμφανιστεί και είχε γίνει γνωστός ως ο «άνθρωπος χωρίς ταυτότητα». Ο ίδιος είχε δηλώσει αδυναμία να θυμηθεί το οτιδήποτε από τη ζωή του μετά τα 10 χρόνια της ζωής του. Ωστόσο φαίνεται πως η υπόθεση έχει αρκετά κενά

Ένας άντρας που τον έλεγαν Πετρίτ

Το Mega κατάφερε να φτάσει σε έναν άνδρα από την Αλβανία ονόματι Αρτούρ, ο οποίος ισχυρίστηκε πως ο «Πέτρος Κουτσούκης» είναι ο αδερφός του. Και όχι μόνο αυτό αλλά από τα 17 του, μετά από παρεξήγηση, έφυγε από την Αλβανία για να αναζητήσει μια καλύτερη τύχη στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο δρόμος τον έβγαλε μέχρι τη Μεσσηνία όπου ξεκίνησε μια άλλη ζωή σαν Πέτρος Κουτσούκης ωστόσο δεν έκοψε τους δεσμούς του με την Αλβανία καθώς έστελνε γράμματα στην οικογένειά του, τα οποία υπέγραφε με αυτό το όνομα.

Το μενταγιόν

Μετά τη δημοσιοποίηση της ιστορία του «άντρα χωρίς ταυτότητα», αμέσως πήρε διαστάσεις η υπόθεση. Λογικό και επόμενο είναι να ανοίξουν οι υποθέσεις των εξαφανισμένων παιδιών στην Ελλάδα. Κάτι για το οποίο επέμενε και ο ίδιος και μάλιστα με ανυπομονησία.

Ωστόσο, η οικογένεια στην Αλβανία, η οποία αναφέρει πως αναγνώρισε τον Πετρίτ στο πρόσωπο του Πέτρου, τόνισε πως το μενταγιόν στις φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν είναι το κλειδί.

Γιατί αυτές που έδειχνε ο Πέτρος φιγουράριζαν και στο οικογενειακό άλμπουμ του Αρτούρ, αδερφού του Πετρίτ που εξαφανίστηκε ένα πρωί από την Αλβανία!

Και ξαφνικά... Τάκης Πατάκης!

Αν όλα αυτά δεν μοιάζουν περίεργα, τότε το περίεργο ξεκινά μετά την εμφάνιση της οικογένειας από την Αλβανία.

Όπως ανέφερε το Mega, το προφίλ του Πέτρου Κουτσούκη στο Facebook εξαφανίστηκε εν μια νυκτί, όπως ο Πετρίτ από την Αλβανία, και έγινε... Τάκης Πατάκης!

Μάλιστα, το url παραμένει το ίδιο με το προηγούμενο προφίλ, κάτι που δείχνει πως πιθανότατα ο ίδιος ο κάτοχος άλλαξε το όνομα και τη φωτογραφία, τοποθετώντας έναν παίκτη του Ολυμπιακού, τον Ροντινέι!

Αμνησία ναι, αποδεδειγμένη όχι

Ο Πέτρος Κουτσούκης ισχυρίζεται πως έχει αμνησία και δεν θυμάται. Λογικό και φυσικά κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.

Ωστόσο, πριν 10 χρόνια ο ίδιος ο Πέτρος είχε εμφανιστεί στο «Αιγινήτειο» και είχε εξεταστεί από γιατρό. Το χαρτί που του δόθηκε γράφει «αναφερόμενη αυτοβιογραφική αμνησία». Δηλαδή κάτι το οποίο ανέφερε ο ίδιος. Όχι διαγνωσμένη από γιατρό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Πέτρος παραπέμφθηκε σε ψυχίατρο για να εξεταστεί και να του δοθεί χαρτί γνωματεύσεως. Δεν πήγε ποτέ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ