Κοινωνία

Τραγωδία στη Χαβάη: Έγκυος μητέρα και ο σύζυγός της πνίγηκαν σε διακοπές-Άφησαν πίσω τους ένα μωρό

Άνδρας και η σύζυγος του, που ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, πνίγηκαν σε διακοπές στο Μάουι της Χαβάης το Σαββατοκύριακο.

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου περίπου στις 12:02 μ.μ., επιβεβαίωσε η πυροσβεστική υπηρεσία της κομητείας Μάουι. Ο Ilya Tsaruk, 25 ετών, και η Sophia, 26,από το Snohomish, κοντά στο Σιάτλ, στην Ουάσιγκτον, πιστεύεται ότι έκαναν κατάδυση με αναπνευστήρα στα ανοικτά των ακτών Ahihi-Kinau στο Μάουι όταν αντιμετώπισαν δυσκολίες το Σάββατο. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Μάουι βρέθηκε στο σημείο αμέσως μόλις κλήθηκε. Όταν οι διασώστες έφτασαν στο σημείο το μεσημέρι, βρήκαν την 26χρονη γυναίκα να μην ανταποκρίνεται και την τράβηξαν από το νερό. Ο Ilya βρέθηκε αργότερα στον πυθμένα του ωκεανού και μεταφέρθηκε πίσω στην ακτή. Και στους δύο έγινε ΚΑΡΠΑ ωστόσο οι προσπάθειες των διασωστών αποδείχθηκαν μάταιες.

Η πυροσβεστική υπηρεσία είπε ότι οι συνθήκες σερφ ήταν σχετικά ήρεμες εκείνη την ημέρα και η περιοχή δεν είναι γνωστή για δυνατά ρεύματα.

Το ζευγάρι που πνίγηκε στη Χαβάη άφησε πίσω του ένα μωρό παιδί


Το ζευγάρι αφήνει πίσω του έναν γιο 18 μηνών, τον Λόγκαν, ο οποίος ήταν με τη θεία και τον θείο του όταν συνέβη η τραγωδία. Η Σοφία ήταν έγκυος σε ένα κοριτσάκι, σύμφωνα με τον Andrey Tupikov, ο οποίος έχει δημιουργήσει μία σελίδα στο GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα για τα έξοδα της κηδείας τους και μοιράστηκε μια φωτογραφία του ζευγαριού με τον γιο τους. Σε αυτή η Σοφία ποζάρει κρατώντας την κοιλιά της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ