Κοινωνία

Επίθεση υπαλλήλου του ΟΣΕ σε ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ

Ένταση μεταξύ υπαλλήλου του ΟΣΕ και δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ επικράτησε μετά το ρεπορτάζ στο Μενίδι, όπου αποκαλύφθηκε πως ένα τρένο περνούσε με ανοικτές τις μπάρες σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν με νοιάζει εμένα για τους Αγίους Αναργύρους. Πηγαίνετε στους Αγίους Αναργύρους, φύγετε από εδώ πέρα, τώρα αμέσως» ακούγεται να λέει η υπάλληλος του ΟΣΕ στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, ο οποίος της επισημαίνει εκείνη την ώρα ότι είναι live.

«Ναι, έχετε άδεια γι' αυτό; Άδεια να μου δείξετε» συνέχισε η υπάλληλος του ΟΣΕ στο Μενίδι, με τον ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού να της απαντά πως πρόκειται για δημόσιο χώρο, συνεπώς έχει το δικαίωμα να κάνει ρεπορτάζ.

«Δεν είναι δημόσιος χώρος, είναι του ΟΣΕ» πρόσθεσε η υπάλληλος του ΟΣΕ, τονίζοντας πως σε περίπτωση που δεν αποχωρήσουν από το σημείο, θα χρειαστεί να καλέσει την Αστυνομία.

Μάλιστα, στο σημείο έσπευσε περιπολικό της ΕΛΑΣ που είπε στην υπάλληλο του ΟΣΕ πως πρόκειται περί δημοσίου χώρου, αφού το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ στο Μενίδι δεν γίνεται πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

νεκροί στρατιώτες
Ένοπλες Συρράξεις 0

Εθνικό «πένθος» στην Ουκρανία! Σκοτώθηκαν 2.200 στρατιώτες, καταρρίφθηκαν 3 μαχητικά και τινάχτηκε στον αέρα τρένο που μετέφερε δυτικά όπλα

Μαύρη ημέρα ήταν η τελευταία για τον ουκρανικό στρατό, αφού οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν πολύτιμα οπλικά συστήματά...