Κοινωνία

Συλλήψεις σε Πάτρα και Κεφαλονιά: Διέρρηξε εκκλησία, μαγαζιά και σπίτια - Άρπαξε ακόμη και καναρίνια

Επ’ αυτοφώρω τσάκωσαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που περιπολούσαν σε μια περιοχή στην Πάτρα έναν Έλληνα, ο οποίος τρύπωσε σε μια εκκλησία και αποπειράθηκε να διαρρήξει το παγκάρι χρησιμοποιώντας ως λοστό μια σιδερόβεργα. Με τη σύλληψή του, εξιχνιάστηκαν και άλλες τέσσερις κλοπές.

Από την προανάκριση που ακολούθησε στην Ασφάλεια, διαπιστώθηκε ότι στο διάστημα μεταξύ 3 Μαρτίου και 22 Μαΐου ο δράστης είχε παραβιάσει δυο καταστήματα, μια αποθήκη και ένα σπίτι, από τα οποία είχε αρπάξει 50 ευρώ, τρία κινητά, εργαλεία, καλώδια, είδη δώρων και δυο… ωδικά πτηνά με το κλουβί τους, συνολικής αξίας 450 ευρώ. Μάλιστα, για να τρυπώσει στην αποθήκη είχε σπάσει μια τζαμαρία, προκαλώντας ζημιές ύψους 500 ευρώ. 

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από τους αστυνομικούς για να εξακριβωθεί αν είχε διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

Ζευγάρι διέρρηξε σπίτι

Την στιγμή που προσπαθούσαν να παραβιάσουν ένα σπίτι στην περιοχή Τραυλιάτα της Κεφαλονιάς, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αργοστολίου και της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 25χρονος και η 22χρονη σύντροφός του. Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής από κοινού.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ