Κοινωνία

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε κάνναβη στο Άργος

Μετά από έρευνα της Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών, ταυτοποιήθηκαν δύο Έλληνες ηλικίας 37 και 24 χρόνων που διακινούσαν ναρκωτικά στο Άργος και την Αττική, μαζί με τρεις 20χρονους αλλοδαπούς ο ένας από τους οποίους βρίσκεται ήδη σε κατάστημα κράτησης.

Οι δράστες συνελήφθησαν με οργανωμένη επιχείρηση που εκτελέστηκε σε συνεργασία με αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο της οποίας έγιναν έρευνες στα σπίτια των δυο Ελλήνων και του ενός 20χρονου αλλοδαπού και βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 188,1 γραμμαρίων, τσιγαριλίκια, ένα πλαστικό δοχείο και δυο τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, 50 κενές νάιλον συσκευασίες και επτά κινητά τηλέφωνα.


Επιπλέον, κατασχέθηκαν 1.795 ευρώ προερχόμενα από τη διακίνηση ναρκωτικών και έξι αποδείξεις μεταφοράς χρημάτων. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου με κατηγορίες για σύσταση συμμορίας και διακίνηση ναρκωτικών κατά συναυτουργία και κρατούνται για να απολογηθούν στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρωσική επίθεση στο Κίεβο ενώ καταλήφθηκαν οι περιοχές Κρασνογκορόβκα-Γκριγκορόβκα-Γκαλιτσινίβκα και Βοντουγιάνοε στο Ντονιέτσκ (Βίντεο)

Έσπασε το μέτωπο ενώ για τους Ουκρανούς ενώ το Κίεβο έχει τουλάχιστον 5000 λιποτάκτες συνολικά τους τελευταίους μήνες