Κοινωνία

Αχαρνών: Τον είχαν κλείσει στο Δαφνί και όμως κυκλοφορούσε ελεύθερος

Ο Παλαιστίνιος στο παρελθόν είχε επιχειρήσει ξανά να πηδήξει από το μπαλκόνι, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR. Αναφέρθηκε επίσης πως η εκ νέου νοσηλεία του Παλαιστίνιου κρίθηκε απαραίτητη, έπειτα από την πρώτη αξιολόγηση που του έγινε, όταν ο ίδιος συνελήφθη.

Ο 30χρονος, ο οποίος στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί, είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Αρχές έχοντας στο ενεργητικό του παρόμοια περιστατικά. Απορίας άξιο είναι όμως το γιατί ο 30χρονος αφέθηκε ελεύθερος από το ψυχιατρικό νοσοκομείου στο Δαφνί.

Υπενθυμίζεται πως δυνάμεις των ΕΚΑΜ μπήκαν στο διαμέρισμα και συνέλαβαν τον Σύρο βάζοντας τέλος στο θρίλερ που είχε ξεκινήσει από το πρωί.

Φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ»

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου στο Newsbomb.gr, πριν ο 30χρονος ταμπουρωθεί στο διαμέρισμά του φώναζε στα αραβικά «Ο Θεός είναι μεγάλος» δηλαδή «Αλλάχ Άκμπαρ».

Να σημειωθεί πως ο «πρωταγωνιστής» του τρομακτικού σκηνικού, με καταγωγή από τη Συρία, έχασε τα δύο του παιδιά και κατέφυγε στα ναρκωτικά και την απόπειρα αυτοκτονίας. Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, κρατούσε στα χέρια του μαχαίρια και φιάλη προπανίου και φώναζε στα συριακά: «Θα σας ανατινάξω όλους».

Φίλος του που βρίσκεται στο σημείο ανέφερε στο Newsbomb.gr πως βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικών αλλά και πως έχει ξαναεπιχειρήσει να αυτοκτονήσει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

βομβαρδισμοί στη Συρία
Μέση Ανατολή 0

Φλέγεται όλη η Συρία μετά τον μαζικότερο βομβαρδισμό των τελευταίων ετών-Η ρωσική βάση στο Ταρτούς την γλίτωσε «παρά τρίχα» (Βίντεο)

Ένα από τα πλήγματα που εξαπολύθηκαν εχθές το βράδυ κατά της Συρίας προκάλεσε ανατίναξη πολύ κοντά στην ρωσική ναυτική...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρωσική επίθεση στο Κίεβο ενώ καταλήφθηκαν οι περιοχές Κρασνογκορόβκα-Γκριγκορόβκα-Γκαλιτσινίβκα και Βοντουγιάνοε στο Ντονιέτσκ (Βίντεο)

Έσπασε το μέτωπο ενώ για τους Ουκρανούς ενώ το Κίεβο έχει τουλάχιστον 5000 λιποτάκτες συνολικά τους τελευταίους μήνες