Κοινωνία

Ρέθυμνο: Αποσωληνώθηκε ο κτηνοτρόφος που δέχτηκε επίθεση

Υπενθυμίζεται ότι ο 69χρονος κτηνοτρόφος πυροβολήθηκε τουλάχιστον 4 φορές από δράστη, που παραμένει ασύλληπτος ακόμα, την περασμένη Παρασκευή (06.09.2024) και μάλιστα δεν δίστασε να του κόψει και την γλώσσα.

Μέχρι στιγμής, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στη κτηνοτροφική μονάδα όπου, σύμφωνα με πληροφορίες φαίνονται, καρέ – καρέ οι κινήσεις του.

Το βίντεο με τον δράστη

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στο Live News για τις εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης που θύμα είναι ένας 69χρονος κτηνοτρόφος.

Όπως είχε αναφέρει ο αστυνομικός συντάκτης στο Live News υπάρχει βίντεο που έχει καταγράψει την επίθεση σε βάρος του θύματος.

Στο βίντεο εικονίζεται ένας εύσωμος άνδρας που φοράει κάλτσα στο κεφάλι του, βγάζει μαχαίρι ή ψαλίδι, όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί, σκύβει και κόβει τη γλώσσα του άτυχου 69χρονου.

Κατόπιν, ο δράστης σκουπίζει το αντικείμενο με το οποίο έκοψε τη γλώσσα του θύματος. Από αυτή την συγκεκριμένη κίνηση όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, οι αστυνομικοί ψάχνουν ίχνη DNA από το σημείο, προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δράστης της επίθεσης.

Οι Αρχές θεωρούν ότι ο δράστης είναι ένα τρίτο άτομο, όχι άμεσος συγγενείς από τις οικογένειες που εμπλέκονται στις σχετικές διενέξεις που έχει στρατολογηθεί για να κάνει την αποτρόπαια πράξη.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η έρευνα των Αρχών στρέφεται και σε κάποια άλλα πρόσωπα στο ευρύτερο περιβάλλον, καθώς προκύπτει ότι υπάρχουν άτομα με ποινικές εμπλοκές σε άλλες παρελθοντικές υποθέσεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

βομβαρδισμοί στη Συρία
Μέση Ανατολή 0

Φλέγεται όλη η Συρία μετά τον μαζικότερο βομβαρδισμό των τελευταίων ετών-Η ρωσική βάση στο Ταρτούς την γλίτωσε «παρά τρίχα» (Βίντεο)

Ένα από τα πλήγματα που εξαπολύθηκαν εχθές το βράδυ κατά της Συρίας προκάλεσε ανατίναξη πολύ κοντά στην ρωσική ναυτική...