Κοινωνία

Αγρίνιο: Ρομά μαχαίρωσαν επιχειρηματία στο μαγαζί του

Αιματηρό επεισόδιο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκε νωρίτερα στο χωριό του Παναιτωλίου του δήμου Αγρινίου, με πρωταγωνιστές Ρομά που στα τέλη Μαϊού είχαν τραυματίσει με γκλοπ επαγγελματία του χωριού.

Κάτω απο συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, όπως αναφέρει το flamis.gr σημειώθηκε συμπλοκή γνωστού επαγγελματία του χωριού με ρομά και οι δεύτεροι φέρεται να του κατάφεραν χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη. Το επεισόδιο αυτό, λένε οι πληροφορίες, έγινε στην είσοδο του χωριού, όπου ο επαγγελματίας διατηρεί επιχείρηση.

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες μιας και γίνεται λόγος και για δεύτερο επεισόδιο που ακολούθησε λίγο πιο μακριά και σε κεντρικό σημείο του χωριού.

Ο τραυματίας επαγγελματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Αγρινίου και δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας για τις συνθήκες του αιματηρού επεισοδίου και την ανεύρεση των εμπλεκομένων, βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

βομβαρδισμοί στη Συρία
Μέση Ανατολή 0

Φλέγεται όλη η Συρία μετά τον μαζικότερο βομβαρδισμό των τελευταίων ετών-Η ρωσική βάση στο Ταρτούς την γλίτωσε «παρά τρίχα» (Βίντεο)

Ένα από τα πλήγματα που εξαπολύθηκαν εχθές το βράδυ κατά της Συρίας προκάλεσε ανατίναξη πολύ κοντά στην ρωσική ναυτική...