Κοινωνία

Helen Μazlou: Η διάσημη Ελληνίδα Youtuber που έγινε μοναχή στα 23 της

Στις πλατφόρμες του TikTok και του YouTube, ένας από τους δημοφιλέστερους ελληνικούς λογαριασμούς ήταν εκείνος της Helen Mazlou, η οποία αποφάσισε να διαγράψει όλα της τα βίντεο από τις πλατφόρμες της και να γίνει μοναχή σε ηλικία 23 ετών.

Το τελευταίο διάστημα η ίδια είχε σταματήσει να είναι ενεργή στα social media, δημιουργώντας ερωτηματικά για το τι της συνέβη. Η Helen Mazlou ξεκίνησε από τις αρχές του καλοκαιριού να ανεβάζει μόνο εικόνες αγίων γράφοντας στη λεζάντα των αναρτήσεων την ιστορία τους.

Με ένα post που έκανε στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, αποκάλυψε ότι θα έγινε μοναχή, ανεβάζοντας σειρά φωτογραφιών από τη στιγμή της διαδικασίας στο μοναστήρι που θα μονάσει.

«Μοναχή Υπομονή πλέον», έγραψε.

Ποια είναι η Helen Mazlou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γεννημένη στις 16 Μαρτίου 2001, η Helen Mazlou ξεκίνησε να γίνεται γνωστή στα social media με διάφορα βίντεο που ανέβαζε με χορούς και challenges στο Tiktok. Αργότερα, άνοιξε κανάλι στο Youtube στο οποίο ανέβασε στιγμές απο την καθημερινότητά της, ενώ διατηρούσε και δεύτερο gaming κανάλι στο οποίο έπαιζε διάφορα παιχνίδια στον υπολογιστή της.

Είναι επίσης μουσικός και έχει πρωταγωνιστήσει σε δικά της μουσικά βίντεο.

Έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Μαυρίδη σε διάφορα πρότζεκτ αλλά και με τον επίσης διάστημο Tiktoker Χάρη, γνωστό και ως «Ορεινή μέλισσα».

Πριν ένα χρόνο είχε βρεθεί καλεσμένη σε εκπομπή του MadTV.

Το κύριο προφίλ της στο Youtube δεν λέγεται Helen Mazlou πλέον αλλά φέρει το όνομα «Επιστροφή στο βιβλίο» έχοντας φωτογραφία προφίλ μία αγιογραφία της Παναγίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Οργή στην Αλβανία για το εξώφυλλο στο βιβλίο της Γ' Δημοτικού με τον "τρανσέξουαλ χαρακτήρα" ντυμένο στα χρώματα του ουράνιου τόξου: "Θα τους αλλάξει μυαλά ή φύλο;"

"Να σκίσουν οι γονείς το εξώφυλλο" γράφουν στα Social Media - Το ουράνιο τόξο είναι ένα παιδικό σύμβολο και από την...
Ελληνοτουρκικά 0

Ο Κ. Γρίβας δίνει τη λύση για στρατιωτική υπεροπλία Ελλάδας - Κύπρου απέναντι στην Τουρκία: Να επενδύσουν σε στρατιωτική επιστήμη και εγχώρια σκέψη

Τα τουρκικά drones στο κατεχόμενο Λευκόνοικο – Τα αιωρούμενα πυρομαχικά – Τα μη επανδρωμένα υποβρύχια